2020 m. gruodžio 4 d., penktadienis

Pirmoji pažintis su Pierre Cardin kosmetika

 


Gero vakaro, mano brangieji, skubu pasidalinti su Jumis nuostabia naujiena, mano atsiliepimu apie išbandytas “Pierre Cardin” dekoratyvines kosmetikos priemones, kurios atkeliavo iš “Elevita” internetinės parduotuvės. Iš karto noriu pasakyti, kad su kodu Aliona15 internetinėje parduotuvėje www.elevita.lt taikoma net 15% nuolaida visai Pierre Cardin kosmetikos linijai.













Mano nuomonė:

Man testavimui atkeliavo HD kreminė pudra, antakių pieštukas, raudonos spalvos lūpų blizgesys, blakstienų tušas ir akių pravedimas. Pradėsiu nuo mylimiausios ir labiausiai patikusios priemonės, tai „HD Blur“ makiažo pagrindas (mano spalva 408 beige). Pudra labai lengvos ir skystos konsistencijos, idealiai maskuoja veido trūkumus ir lygina poras, turi matinį užbaigimą ir atrodo natūraliai. Pasakysiu nuoširdžiai, spalvą buvo sunku išsirinkti internetu, tačiau man pavyko (realias spalvas galima pamatyti Vilniuje PC Mada ir PC Big). Aš naudoju neutralios spalvos vidutinius pudros atspalvius: 030, 020. Didelis pliusas HD pudra išsilaiko ant veido visą dieną, vertinant tai, kad aš dirbu 11 valandų ir būnu su kauke.

Dėvint kaukę ant veido daugiau dėmesio pradėta skirti akių makiažui, jis turi būti saikingas, bet gana ryškus ir skoningas. Pagrindiniu smuiku čia groja geras blakstienų tušas ir kokybiškas akių pravedimas. “Pierre Cardin” turi ką pasiūlyti savo pirkėjams, „Illegal Look“ blakstienų tušas gerai nudažo, atskiria ir tankina blakstienas, jos sodriai juodos spalvos ir labai išraiškingos. Patogus šepetėlis leidžia pakelti blakstienas nuo pat šaknų ir nudažyti jas per visą ilgį. Tušas išsilaiko ant akių visą dieną, todėl galiu drąsiai rekomenduoti jį visiems, kas mėgsta tvarkingas, atskirtas ir ryškias blakstienas.

Vandeniui atspari akių kontūro plunksnelė „Tattoo“ patiko po pirmo panaudojimo. Mano kosmetinėje nebuvo labai daug vandeniui atsparių priemonių, todėl per lietų ir sniegą aš vengdavau tokio tipo makiažų. Dabar man nebaisus joks sniegas, žinau, kad mano makiažas vietoje.

Pabaigai kelis žodžius apie “Pierre Cardin” antakių pieštuką, kuris kiek per šilto atspalvio mano antakiams. Jo konsistencija kieta, tačiau plaukelius jis nudažo tobulai, manau dar grįšiu į internetinę parduotuvę ir išrinksiu kitą spalvą plius antakių šešėlius, mačiau labai platų pasirinkimą blondinėms.

Paskutinė mano rekomendacija šiandien - “Pierre Cardin” lūpų blizgesys, mano turimas sodrios raudonos spalvos. Testra maloni, nėra lipni, spalva labai ryški, aplikatorius gerai nudažo lūpas. Nežiūrint į tai, kad tai tik blizgesys, man prireikė lūpų pieštuko, spalva neišbėga už lūpų kontūro ir išsilaiko ant lūpų apie kelias valandas (tiesiog pigmentas susigeria į lūpas ir atrodo natūraliai).

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pirmoji pažintis su “Pierre Cardin” kosmetikos priemonėmis buvo labai sėkminga, manau HD kreminę pudrą pirksiu ne vieną kartą, nes tokios kokybės ir tokio tobulo rezultato ant veido aš tikrai nesitikėjau. 

Reklama







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig