2020 m. gruodžio 5 d., šeštadienis

SANTE Homme II

 


Gero vakaro, mano brangieji, šiandien labai trumpai apie dovanų idėjas ir atsakymas į klausimą "ką padovanoti vyrui". Puikiai suprantu, kad tas klausimas neduoda ramybės nuo gruodžio pradžios. Kvepalai, kojinės, megztinis, šalikas ar mėgstamas stalo žaidimas. Pasirinkimas milžiniškas, svarbu žinoti, kas patinka ir gali įtikti. Aš savo įrašu bloge noriu tiesiog pasakyti, dovanokite tai, ką naudojate pačios. Jeigu Jums patinka geros kokybės natūralios ir veganiškos sudėties kosmetikos ir veido priežiūros priemones, tokias pat dovanokite ir savo vyrui. Mano atradimas - SANTE Homme II, testavimo Marius ir sakė, kad labai patinka. Šiandien būtent apie jas šnekėsime bloge.











Mano nuomonė:

Man labai patinka ir smagu dirbti su kosmetikos atstovais, kurie labai greitai reaguoja į situaciją. Net neįsivaizduojate kaip apsidžiaugė Marius pamatęs dovanas jam. OMG, pasirodo vyrus pradžiuginti labai paprasta, svarbu, kad kosmetikos priemonė būtų kokybiška. Aš esu išbandžiusi labai daug Sante dekoratyvinės, plaukų ir kūno priemonių, visos buvo tobulos. Su malonumu pati naudoju Homme II  dušo gelį, nes jis taip nuostabiai kvepia mediena, tabakų ir kofeinu. Naujoje Sante Homme II  linijoje skutimosi pūtos, losjonas, dušo gelis ir plaukų šampūnas viename, veido gelis ir purškiamas dezodorantas. Pasirinkimas tikrai didelis, aromatas malonus, sudėtis veganiška, natūrali, netestuota su gyvūnais. 
Marius sakė, kad losjonas po skutimosi gerai nuramina veido odą, minkština ir drėkina, plius aromatas išsilaiko labai ilgai, jį papildo ir dušo gelio kvapas. Jeigu būtų tokie kvepalai, mes tikrai pirktumėme, nes tas aromatas tiesiog stebuklas. Nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti ir maloniai nustebinti savo antrąją pusę. 

Sante Homme II  priemonių ieškome www.bioteka.lt parduotuvėje


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig