2023 m. rugpjūčio 23 d., trečiadienis

Lithuanian Beauty Blog sugrįžta (planai ateičiai ir blogo statistika)

 



Ciao tutti, pagaliau Lithuanian Beauty Blog sugrįžta į eterį. Kaip aš jūsų pasiilgau, net neįsivaizduojate. Prieš daugiau, nei 9 metus blogo idėja buvo - "gerti kavą kartu ir dalintis įspūdžiais apie išbandytas kosmetikos priemones". Blogo paskirtis lieka tokia pati, bet dabar aš gyvenu jau ne Lietuvoje, o saulėtoje Italijoje, temų pašnekesiams turiu be galo ir krašto, todėl nieko nelaukdami startuojame.


Kokių temų galima laukti?


Šnekėsime apie išbandytas kosmetikos priemones. Anksčiau keliaujant iš karto bėgau į Sephorą, o dabar Sephoros parduotuvė yra vos už kelių šimtų metrų nuo mano namų, todėl naujienų savo kosmetinėje turiu labai labai daug. Labai nekantrauju pasidalinti įspūdžiais.






Žinau, kad Jums labai patinka mano receptai. Suprantu, kad Italijoje produktai yra skirtingi ir jų pasirinkimas yra labai labai platus, todėl mano galimybės čia visiškai kitokios, nei Lietuvoje. Aš bandysiu rodyti klasikinius Siciliečių patiekalų receptus, pasakosiu, kaip juos galima adaptuoti Lietuvoje. Juk svarbu ne tik autentiškumas, bet ir skonis, o dar ir produktų kaina. Aš puikiai suprantu, kad recepto "Kaip teisingai gaminti šviežią aštounkojį" Lietuvoje nelabai kam reikia. Iš kitos pusės, juk keliaujant po Italiją, Ispaniją ir Graikiją, dauguma iš jūsų ieško apartamentų, o ten yra virtuvė. 




Dar viena mano blogo įrašo idėja yra "Itališki produktai". Pirmom dienom aš ateidavau į parduotuves ir ilgai stovėjau prie produktų lentynų (nesvarbu, ar tai buvo kosmetikos priemonės, ar maistas). Aš nežinojau ką pirkti, kas skanu, o kas turi labai 'savotišką" skonį. Žodžiu, sulauksite patarimų "Ką pirkti, ką pasiimti su savimi į Lietuvą, į kokias parduotuves rekomenduoju užsukti ir kur kainos geriausios".




Pasidalinsiu savo kelionių perliukais. Gyvenant Sicilijoje, mes daug keliaujame po salą, todėl jeigu planuojate kelionę į Italiją, mano patarimai bus tikrai vertingi. 


Kas mane paskatino sugrįžti?

Mano aplinka, kuri mane labai palaiko ir nori, kad aš vėl skaniai gerčiau kavą ir daryčiau tai, kas man patinka. 

Blogo statistika, juokais juokais, bet aš nerašiau savo blogo beveik du metus, o statistika rodo, kad skaitomumas vis tiek lieka. Absoliučiais nieko nedarant skaitomumas daugiau, nei 13 tūkstančių per praeitą mėnesį. O per visą laiką beveik 5 mln. Woww, tikrai labai daug.


Paskutiniai įrašai perskaityti daugiau nei 8 tūks. kartų.




Būkime realistais, kai ieškai informacijos apie kosmetikos priemones, garantuoju, googlas išmeta mano blogo įrašus iki šiol. Malonu, tai savotiška išliekamoji vertė, kuri tikrai naudinga skaitytojams. Aš pati, kai perku priemones internetu, visada ieškau atsiliepimų. 

Dėl visų šių priežasčių, o dar ir skanios itališkos kavos ir pasiilgtos lietuvių kalbos, I'm back.


Myliu savo ištikimus skaitytojus,


Aliona



SHARE:

1 komentaras

  1. Puikiai, sveika sugrįžusi, turinio planai labai įdomūs, laukiu nesulaukiu!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig