2023 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Maisto papildai. Kaip ir kur Italijoje nuspirkti pigiau.

 


Sveiki, mano brangieji. Kaip malonu su Jumis sveikintis iš pat ryto. Kaip ir žadėjau, noriu pasidalinti keliais perliukais keliaujantiems. Pradėsime nuo to, kaip pigiau nusipirkti kosmetikos priemonių ir maisto papildų Italijoje. Manau daug kas keliaujate, ir daug kas dar planuoja kelionę į Italiją rudenį, todėl tema kaip niekada aktuali. Juk visi mes norime sutaupyti!!!!


Viskas labai paprasta, reikia prieš savaitę (priklausomai nuo internetinės parduotuvės ir užsakymų pristatymo terminų) iki numatytos kelionės padaryti užsakymą iš internetinės parduotuvės, pasirinkti pristatymo tašką (paštomatas arba parduotuvė šalia jūsų viešbučio) ir viskas. Noriu priminti, kad čia Italija, jeigu internetinė parduotuvė rašo, kad pristato per dvi dienas, pridėkite dar dvi. Siuntų saugyklos (beveik visos tabako parduotuvės ir mažos parduotuvėtės) laiko siunta savaitę, todėl su pristatymu tikrai problemų nebus.




Dauguma vaistinių internete parduoda prekes tik italams, nes garantuoja mažiausias kainas grąžindama mokesčius iš valstybės. Kaip viskas veikia? Neįmanoma padaryti užsakymo jeigu neturite Asmens Fiskalinio kodo (mokesčių mokėtojo kodo Italijoje). Taip, būna ir tokių atvejų, tačiau atrasti internetinę vaistinę su labai geromis kainomis vis gi įmanoma. Mano rekomendacija - https://www.farmaciaeuropea.it/
Pristatymas labai greitai, siuntą galima sekti internetu, nereikia turėti itališko telefono numerio ir fiskalinio asmens kodo. Kainos labai labai labai patrauklios. Nuoširdžiai rekomenduoju prenumeruoti naujienas, taip gausite 5 eurų nuolaidą ir sužinosite apie visas akcijas. Pristatymas užsakant daugiau, nei už 25 eurus nemokamas.
Dabar visi pagalvosite, kad tai nereali reklama vaistinei. Aš manau kad šitai vaistinei reklamos net nereikia, ji viena iš populiariausių Italijoje. Čia mano nuoširdi rekomendacija, nes kai aš ieškojau kosmetikos priemonių Klorane, maisto papildų plaukams Phyto, Nuxe aliejų ir tt, čia buvo geriausios kainos.

Čia papildomos nuolaidos kuponas, gauti nuolaidą visada malonu.




Grįžtant prie mano maisto papildų užsakymo noriu pasakyti, kad aš jau įpratus 'padėti' savo organizmui rudens sezonu. Aišku, rudens sezono Italijoje dar nesimato, jis bus tik lapkričio gale, tačiau saulė ir karščiai labai stipriai vargina, o kondicionieriai paspartina peršalimą. Būtent dėl šių priežasčių būtina stiprinti savo imuninę sistemą ir atsparumą visoms ligoms.



Štai mano užsakymo sąskaita, už viską su pristatymu aš sumokėjau vos 36 eurus.

Articoli acquistati:

ARTICOLO

PREZZO

Massigen Magnesio Potassio Integratore Alimentare 24+6 Bustine
Codice prodotto: 220748

2 x 4,31 €

Massigen Magnesio B6 Integratore Alimentare 60 Capsule
Codice prodotto: 40721

1 x 4,69 €

Erbamea Multivitaminico Energy con Coenzima Q10 Integratore 24 Compresse
Codice prodotto: 214331

1 x 4,22 €

Massigen Dailyvit+ Integratore Multivitaminico 60 Compresse
Codice prodotto: 219300

1 x 4,69 €

Massigen Dailyvit+ C Integratore di Vitamina C 500mg 60 Capsule
Codice prodotto: 220747

1 x 4,22 €

Marco Viti Melatonina Viti Retard Integratore Alimentare 60 Compresse
Codice prodotto: 220756

1 x 2,81 €

Massigen Dailyvit+ Multi B Integratore di Vitamine del Gruppo B 30 Compresse
Codice prodotto: 222273

1 x 3,26 €

Massigen Dailyvit+ Uomo Integratore di Vitamine e Minerali 30 Compresse
Codice prodotto: 222275

1 x 3,65 €

Totale merce (8 articoli)

36,16 €

Spese di spedizione:

0,00 €

Totale ordine

36,16 €

Noriu pabrėžti, kad vaistų ir maisto papildų kokybė Italijoje labai gera, todėl italai ilgai džiaugiasi gyvenimu. Aš visiems pasakoju apie savo kaimynę senjorą Rossa, kuriai 96 metai, o ji penktadieniais eina į šokius ir ieško antrosios pusės. Matot, ką daro itališki vaistai ir maisto papildai? Žinoma, aš juokauju, ne vien vitaminais žmonės čia gyvena. Manau čia viskas kartu, tiek klimatas, tiek maisto įpročiai, tiek produktų pasirinkimas, tiek vaistai ir maisto papildai, tiek gyvenimo būdas ir pasitenkinimas gyvenimu. 


Šnekant apie mūsų šeimos maisto papildų pasirinkimą - tai Magnis. 
Magnio nauda yra tiesioginė mūsų organizmui, nes jis padeda užtikrinti biochemines reakcijas, didina ištvermę, padeda įveikti depresiją bei nuotaikos svyravimus. Taip pat jis padeda sumažinti kraujospūdį bei priešuždegimines reakcijas, kas ypač aktualu vyresnio amžiaus žmonėms. Dar viena svarbi magnio savybė yra ta, kad jis gali būti labai naudingas žmonėms, kurie kenčia nuo migrenos priepuolių bei aštrių priešmentruacinio sindromo (PMS) simptomų.
(informacija iš www.medecina.lt)

Depresija ir nuotaikos svyravimas Italijoje? Taip, viskuo būta, tačiau Magnis tikrai gerina nuotaikas ir praskaidrina dieną, o per PMS tiesiog nepakeičiamas.  


Skirtingus multi vitaminų kompleksus aš užsakiau pirmą kartą, kaina buvo stebuklingai gerai, todėl bandysime ir kiek vėliau papasakosiu apie pasiektus rezultatus.



Sau pirkau multi vitaminus su Q10, nes sportuojant labai trūksta energijos, o norisi gauti jos natūraliu būdu, o ne su sporto maisto papildais, kur tikroji chemija.





Pabaigai dar kelios internetinės vaistinės, nes skirtingos akcijos suteikia skirtingą vertę, viskas priklauso tik nuo to, kas domina ir kokių priemonių ieškote.

https://www.efarma.com/ pristatymas nemokamas nuo 19,99 eur
https://www.farmae.it/ pristatymas nemokamas nuo 29,99 eur
https://www.slowfarma.com/ pristatymas nemokamas nuo 49,99 eur
https://www.farmasave.it/ pristatymas nemokamas nuo 69,99 eur


Aš tikiuosi šitas įrašas buvo naudingas ir įdomus, ateityje tokių planuojama daug, nes Italijoje (juokas juokais) daug produktų kategorijų kainuoja -ymiai pigiau, nei Lietuvoje.


Gražios ir saulėtos dienos,

Aliona





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig