2023 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Vinted.lt perliukai ir mano wish list'as

 




Gero vakaro, mano brangieji, šiandien vakare tai, ko Jūs tikrai labai ilgai laukėte, mano www.vinted.lt atrasti perliukai. Kodėl? Juk man ne gaila, Lietuva į Italiją nesiunčia, čia yra savo perliukų, o tais, kuriuos aš atradau jau seniai ir jie yra mano 'norų' sąraše aš pasidalinsiu su Jumis. Ruoškite pinigines ir gerų pirkinių ;-).


Be jokių abejonių, kol gyvenau Vilniuje, buvau Humanų karalienė. Dabar žiūriu į Humanos 'sponsorintus' blogerius ir net juokas ima. Humanos buvo mano mėgstamiausia pramoga beieškant vardinių drabužių, aš per naujas siuntas išeidavau iš namų iš ryto ir grįždavau vakare ;-) Visos Humanos buvo apvažiuotos, visos eilės buvo atstovėtos ir visi perliukai surasti. 

Jeigu manęs dabar paklaustų "Ko aš pasiilgau labiausiai?" -mano atsakymas būtų "Humanų". Tas nepakartojamas jaustmas kažką atrasti ir nešti namo Gucci rankinę už 8 eurus, ar Kenzo maikutę už 12. 

Italijoje Humanos yra Romoje ir Milane, iki ten važiuoti labai toli, todėl į pagalba skuba vinted.it. Kiek puslapių peržiūrėta, tiek pirkinių užsakyta, kiek perliukų atrasta. 

Mano šiandienos blogo įrašo tikslas - pasidalinti su Jumis savo atradimais, galimai JŪS irgi atrasite kažką mielo ir faino į savo spintas ir praskaidrinsite savo vakarą be vitamino D ir Magnio ;-)


Važiuojam.....

Aš manau, kad "Šmotkių Dievas" išgirdo Lietuvių maldas ir prijungė lenkišką vinted prie lietuviško. Lenkai paprasčiau reaguoja į brendus, del jų valiutos kurso ten pasirinkimas žymiai didesnis, o kainos kur kas geresnės.


Gianvito Rossi basutės. Kas žino, tas žino, jų vertė apie 700 eurų, būklė puiki, visas pilnas įpakavimas. priminsiu, kad aš su savo 38,5 dydžiu perku 39-40.




Dar viena Dievo Dovana - Gianvito Rossi aukštakulniai už fantastišką kainą. Tai yra visiškai klasikinis modelis, kuris tinka absoliučiai prie visų drabužių derinių. Spalvos labai klasikinės, tiks tiek prie suknelės, tiek prie džinsų. Patogumas? Čia jau sunkesnis klausimas, turiu kelias poras, tinka renginiams, komplimentų gaunu labai labai daug.




Woolrich striukė žiemai su kailiu, idealiai tinka į kalnus. Dydis S, realiai atitinka S- XS. 



Tvido tipo švarkai bus madingi ir ateinantį rudens sezoną, tačiau kam mokėti brangiau, jeigu galima pigiau. Rekomenduoju Zara baby pink atspalvio trumpa švarkelį.





Vasarinės See By Chloe basutės



Escada laikrodis








Miu Miu akiniai, aš irgi turiu būtent tokius pirktus vinted.



Tikiuosi tokio tipo įrašas buvo įdomus ir naudongas. Noriu priminti, kad aš nekūriu reklamos nei pardavėjams, nei vinted. darau tai, ką darau pastoviai, ieškau perliukų. Šį kartą norėjau pasidalinti ir su Jumis. Komentaruose laukiu žinių apie tai, ką pirktumėte Jūs, kokių brandų ieškote ir ką norite atrasti.

Gražaus vakaro,


Aliona














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig