2023 m. rugpjūčio 25 d., penktadienis

SOS plaukų slinkimas. Biopoint ampulės nuo plaukų slinkimo

 


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau pereiname prie apžvalgų apie išbandytas kosmetikos priemones. Kas galėtų pagalvoti, kad Italijoje didžiausia problema - plaukų slinkimas? Vasarą Sicilijoje būna ypatingai karštą, tik išeini iš namų, galva šlapia nuo prakaito, visi plaukai prilipę prie nugaros. Žodžiu, visur yra pliusų ir minusų, tačiau būtent saulė ir prakaitas labai paspartina plaukų slinkimą. Per 1,5 metų gyvenimo čia, aš atradau priemonę kuri tikrai veikia, tai Biopoint Trattamento in fiale ANTICADUTA.



Kai būsite Italijoje, prisiminkite, ANTICADUTA - plaukų slinkimas, visos priemonės su tokiu pavadinimu skirti būtent šiai problemai spręsti. 

Biopoint - vienas iš populiariausių plaukų ir kūno priežiūros gamintojų Italijoje, šios priemonės parduodamos visose kosmetikos parduotuvėse, taip pat jas galima atrasti ir Douglas. Plaukų priežiūros priemones turi dvi linijas - pigesnę ir brangesnę. Pigesnės kaukės kaina apie 7 eurus, brangesnės -12-14. Aš esu bandžiusi abi linijas, viena ir kita gera, svarbu atrasti plaukams tinkančias priemones.

Ampulių kaina Italijoje - apie 10 eurų






Mano nuomonė:

Aš išbandžiau labai daug skirtingų ampulių, nes kai slenka plaukai, pinigų gailėti neverta. Suprantu, kad stresas, neteisinga mityba ir kiti faktoriai irgi įtakoja slinkimą. Prieš pat išvažiuojant iš Lietuvos aš pasidariau visus tyrimus, viskas buvo gerai, tik trūko vitamino D. Plaukai pradėjo slinkti vasarą, aš juos perdažiau iš blondinės ir tamsią brunetę (jeigu to nepadaryčiau, plaukų jau tikrai nebūtų), naudojau Biopoint ampules ir po kelių savaičių pasijautė skirtumas.
Gamintojas rašo, kad ampulės skatina plaukų augimą, stabdo slinkimą, prailgina plaukų gyvavimo fazę, suteikia plaukams tankumo ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Ką pastebėjau aš: kaip ir sakiau, rezultatas su slinkimu buvo pastebėtas jau po kelių savaičių. Aš naudojau ampules po kiekvieno galvos plovimo, o tai 4 kartus per savaitę. Pakuotėje 10 ampulių  po 7 ml, man užtenka vienos ampulės dviems kartams. Pilnas kursas - 3-4 įpakavimai iki pilno plaukų slinkimo valdymo, toliau reikia naudoti profilaktiškai vieną kartą į savaitę. Ampulės neriebina plaukų, nesuteikia jokių nemalonių pojūčių (apie kitas ampules, nuo kurių aš šokinėjau po visą butą, aš papasakosiu vėliau), gana efektyvios ir prienamos.

Dar vienas patarimas Jums, mano brangieji - jeigu slenka plaukai, naudojate ampules ir norite labai greito rezultato, išeitis - Galvos masažas. Aš įjungiu youtube kanalą ir darau masažą nuo galvos skausmo arba skirtą plaukų augimui, toliau ant išmasažuotos ir suaktyvintos galvos odos tepu ampulę. Patikėkite, rezultatas stulbinamas.

Vakar pabandžiau googlinti Biopoint priemones Lietuvoje ir kai pamačiau kainą, pasidarė kiek silpnoka. Nu kaip galima ampulės pardavinėti už 30 eurų? Kažkoks tikras košmaras. Žodžiu, jeigu būsite Italijoje, pasiimkite kelis įpakavimus, tikrai pravers.

Gražios dienos,

Aliona 








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig