2023 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

KIKO MILANO lūpų blizgiai 3D HYDRA

 


Gero sekmadienio, mano brangieji. Kaip jūsų paskutinis vasaros savaitgalis? Jaučiasi ruduo Lietuvoje? Pas mus labai karšta, ruduo pas mus ateina lapkričio pabaigoje, tada lyja lietūs. O po rudens sezono atsiranda apelsinai ir mandarinai, kaip tik prie Kalėdas. Apie Italiją ir jos tradicijas aš Jums papasakosiu atskirai, manau bus labai įdomu. Šiandien jūsų dėmesiui produktas 'ŽVAIGŽDĖ' iš KIKO, jų garsieji lūpų blizgiai 3D HYDRA.








Mano nuomonė:

Dažniausiai aš klausių kolegų, sekėjų arba draugių apie mėgstamiausias priemones ir nepatikėsite, šnekant apie lūpų blizgius, dažniausiai išgirstu būtent KIKO pavadinimą. Mano pirmas pirkinys iš KIKO buvo kompaktinė pudra, pirkau prieš kelis metus. Kaip suprantate, pudra man visai netiko ir nepatiko, todėl į KIKO parduotuvę aš ėjau labiau iš smalsumo, negu  su noru kažką nusipirkti. Gyvenant šalia KIKO parduotuvės, aš pradėjau po truputi pratintis prie asortimento ir daugiau dėmesio skirti kitoms kosmetikos priemonėms. Užbėgant už akių noriu pasakyti, kad visos išbandytos KIKO pudros ir kreminės pudros man absoliučiai netinka ir nepatinka, labai patinka veido priežiūros priemonės (serumai, kremai, kaukės), skaistalai ir lūpų blizgiai. Ar lūpų blizgiai 3D HYDRA yra mano absoliutus favoritas? Ne, tikrai ne. Tai labai gražus įpakavimas, patogus aplikatorius ir labai labai daug blizgučių. Aš turiu du atspalvius (ačiū išpardavimui). Nors įpakavime spalva labai ryški, ant lūpų blizgesys atrodo labai skoningai, gražiai spindi ir maloniai jaučiasi. Didelis pliusas - blizgučiai tokie maži, kad nesijaučia ant lūpų. Lipnumas vidutinis, bet plaukai prilips tikrai. Dėl savo gana tirštos konsistencijos, net ryškiai koralinei spalvai nereikia pieštuko, jeigu plaukai surišti, blizgesys tikrai liks vietoje. Na o jeigu vėjas ir plaukai, blizgesys bus per visą veidą, garantuotai.

Kodėl jis netapo mano favoritu? Jis paprastas, geras blizgesys, neturi jie kažko wowww, kad griūk negyvas. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, spalvų pasirinkimas labai didelis (pagrindinė kolekcija turi net 25 atspalvius), plius limituoto leidimo kolekcijos, kiekvienas atras sau tinkantį atspalvį. Kaina Italijoje - 9,99 .


Gražios dienos,


Aliona











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig