2023 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

Givenchy Teint Couture City Balm (C302)

 


Gero pirmadienio, mano brangieji. Gerai, kad aš turiu Facebooką, taip lengviau galima prisiminti visas datas. Vakar atėjo priminimas, kad mano blogui jau 9 metai. Kaip bėga laikas, tik aš virtuvėje galvojau kaip teisingai pradėti ir apie ką rašyti, booom ir 9 metai praėjo. Manau blogai, tai geriausias dalykas, kuris atsitiko man. Blogo pagalba aš galiu bendrauti ir su Jumis, o man tai labai patinka, tikiuosi Jums irgi. 
Šiandien mūsų blogo tema - liuksas. O jeigu tiksliau, Givenchy Teint Couture City Balm balzamas (bet aš leisčiau sau pasakyti, labiau panašus į gerą kreminę pudrą).











Mano nuomonė:

Gamintojas rašo, kad tai odą tobulinantis makiažo pagrindas miesto gyvenimo būdui. Formulė 'viskas viename' suteikia lengvo švytėjimo, apsaugo nuo laisvųjų radikalų ir turi SPF filtrą.
Žinome, ko aš bijau labiausiai? Priemonių 'viskas viename'. Tokios priemonės netinka absoliučiai niekam, nes visiškai neatlieka savo funkcijų. užbėgant įvykiams už akių, noriu pasakyti, kad Givenchy Teint Couture City Balm man patiko ir labai tiko mano odai, bet aš skaičiau labai daug atsiliepimų ir tiksliai žinojau kokio rezultato tikėtis.
Žodis 'Balm' pas mane asocijuojasi su lengvu kremu su atspalviu. Neapsigaukite, Givenchy Teint Couture City Balm tai normalus makiažo pagrindas, kuris gerai maskuoja veido odos netobulumus ir trūkumus. Vieno sluoksnio maskavimas - vidutinis, perėjus dar kartą per problemines vietas ir užfiksavus pudra, gausite gerą maskavimą ir labai natūralų efektą. Aš labai nemėgstu gero maskavimo pudrų, nes ant brandžios odos jie atrodo tragiškai, paryškina visas raukšles, kurių net nebuvo. Givenchy Teint Couture City Balm suteikia 'gražios odos' efektą, išsilaiko apie 4-5 valandas, nėra lipnus ir turi SPF filtrą. 
Šnekant apie įpakavimą, jis gražus ir stilingai, kaip ir visos Givenchy priemonės, pasakysiu daugiau, kaip ir visos priemonės rinkoje už panašią kainą. Spalvų pasirinkimas labai didelis. Jeigu jūsų pasirinkimas - internetinis užsakymas, nepasigaukite su atspalviais. Keista, bet Givenchy atspalviai kur kas šviesesni realybėje, nei Internetiniame puslapyje. Aš turiu Givenchy cushion, kur spalva kaip ir turėjo tikri, bet labai labai šviesi, o mano kompaktinė matinė Givenchy pudra 05 atspalvio (iš 8 įmanomų). Sutinku, aš esu įdegusi, bet Dior 030 pudros atspalviai man tinka puikiai, o tai reiškia, kad mano oda vidutinio tamsumo.
Kam patiks Givenchy Teint Couture City Balm?
Toms, kas tikisi natūralaus vaizdo ir 'tobulos odos efekto'. Rekomendouju? Tikrai taip, man jis viena iš geriausių mano kosmetinėje.

Gražios dienos,

Aliona





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig