2013 m. lapkričio 15 d., penktadienis

Skinfood argan oil hair mask- plaukų kaukė su arganinių aliejumi


Skinfood plaukų kaukė su argano aliejumi aš jau išbandžiau labai seniai, tik nebuvo laiko parašyti apie ją pilną atsiliepimą. Šiandien apie šį stebuklingą ir nuostabų produktą pakalbėsime plačiau:





Gamintojo aprašymas:



Plaukų kaukė pagaminta argano aliejaus pagrindu, kuris  intensyviai maitina plaukus, drėkina sausus plaukų galiukus, suteikia pažeistiems plaukams ypatingo blizgesio.
Argano aliejus rečiausias ir brangiausias pasaulyje aliejus, pagal naudingumą sveikatai pralenkiantis geriausią alyvuogių aliejų. Argano aliejus vadinamas net „jaunystės eliksyru”.
Išoriškai argano aliejus yra labai vertingas: odos ir plaukų priežiūrai. Dėl didelio vitamino E ir antioksidantų kiekio, argano aliejus pasižymi ypatingai geromis odos senėjimą stabdančiomis ir ją atkuriančiomis savybėmis. Marokiečiai jį naudoja odos maitinimui ir plaukų apsaugai. Argano aliejumi galima praturtinti kremus, losjonus, netgi šampūną.  
Naudojimas:
1. Plaukite plaukus su šampūnu, masažuojant galvos odą.
2. Užtepkite kaukę į plaukus.
3. Palikite 10 minučių, nuplaukite šiltu vandeniu.


Įpakavimas:
Sudėtis:



Tekstūra:

Talpa: pilnas įpakavimas 150 ml ir testeris 8 ml.
Kaina: 11-18$ (www.ebay.com)


English version:




Description
"A hair mask with argan oil and silk that transforms dry, damaged hair into healthy, shiny tresses. Argan oil nourishes hair and increases the moisture content. 18 amino acids, proteins, and peptides in silk replenish lost nutrients. "
[Argan Oil Story]
Argan oil, also known as the Liquid Gold of Morocco, is pressed from the nuts of the argan trees that are under protection of UNESCO. This oil, enriched with essential fatty acids, vitamin E, squalene, and other nutrients, provides many benefits especially for hair care as it nourishes the hair and increases its moisture content.

How To use


After shampooing, remove excess water and apply to damp hair. Leave on for 5 minutes. Rinse off with lukewarm water.
I like this hair mask so much, This is a very good nourishing mask. I can compare it with the Ketastase Intensive Nutri line products. Masked restored my damaged hair, they become smoother and more beautiful. I recommend this mask only for dry hair.  I can say that this is a great product for a low price. 

Mano nuomonė:
Tai labai gera maitinamoji kaukė. Aš ją galiu palyginti su Ketastase Nutri Intensive linijos produktais. Kaukė gerai atstato mano pažeistus plaukus, jie tampa lygesni ir gražesni. Manau normalių -riebių plaukų turėtojoms kaukė netiks, nes dar labiau riebins plaukus. Rekomenduoju tik sausiems, pažeistiems plaukams. Kaukės tekstūra labai riebi, kreminė, kvapas labai malonus, tačiau ant plaukų nelieka. Aš laikau daugiau negu penkios minutės. Galiu pasakyti, kad tai puikus produktus už mažą kainą. Rekomenduoju.

Taip pat įkeliu Skinfood argan oil linijos produktų bendrą nuotrauką:

Perskaičiau internete, kad Skinfood arganų aliejus labai panašus savo savybėmis į Kerastase Elixir oil. Reikės išbandyti ur palyginti,
SHARE:

1 komentaras

  1. Ar būtina naudoti būtent kažką specialiai pagaminto plaukams? Kaukės visada gerai, bet man labiausiai veikia tiesiog natūralūs aliejai. Svarbiausia tik nepadauginti. Užtepu po plovimo tiesiog ant drėgnų plaukų ir palieku, nenuplaunu - kad įsigertų. Ir neperku specialių kosmetikai skirtų, nes ir gamindama naudoju va šitą ekologišką argano šalto spaudimo aliejų tai sueina kaip sakoma ir kaip maistas, ir kaip vaistas :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig