2013 m. lapkričio 16 d., šeštadienis

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule - sraigių greitoji pagalba veidui


Pagaliau Mizon sraigės atkeliavo iki manęs. Aš naudoju Korėjietišką kosmetiką daugiau, nei metus, ir visą tą laiką man buvo įdomi Mizon kosmetika. Minusas tik vienas, mano mėgstamiausių mėginukų nupirkti negalima - niekas neparduoda. Praeitą mėnesį aš užsakiau Mizon naktinį serumą, kolageno emulsiją lūpoms ir Scink Peptidų serumą, rūpestingas Korėjiečių pardavėjas įdėjo man daug Mezon mėginukų, aš juos išbandžiau ir galiu pasidalinti įspūdžiais su jumis. Šiandien apie Mizon Snail Repair Intensive Ampoule.




Gamintojo aprašymas: 


Intensyvus veido atstatymas-Mezon Snail Serumas. Intensyvaus atstatymo kompelso ampulėje yra 80% sraigės sekrecija ir  Filtratas ( EGF epidermio augimo faktorius). Serumas gerina epidermio elastingumą, lygina randus, sumažina gilias raukšles , mažina poras, ramina uždegimą ir sudirginimą, tinka naudoti net labai jautriai odai.

Serume yra du galingi ingridientai - sraigių gleivės filtrato ir epidermio augimo faktorius EGF, kuris skatinant kolageno ir elastino gamybą į epidermį, greitina ląstelių matricos atsigavimą ir aktyvina jų atkūrimą ir atjaunina veido odą.

Serumo sudėtyje taip pat yra pantenolio, kuris drėkina ir ramina odą ir pagreitina randų gijimo procesą, granatų ekstraktas, maitina odą ir atkuria lipidinį barjerą, kakavos ekstraktas, tonizuojantis odą, normalizuoja kapiliarų kraujotaką ir turi antioksidacinį poveikį , uogų ekstraktas, lotoso gėlės maitina odą vitaminais ir teikia anti bakterinį ir anti-uždegiminį poveikį odai.

Serumo sudėtyje nėra parabenų , dirbtinių dažiklių ar aromatinių medžiagų ir nedirgina jautrią odą . Ištaisyti rekomenduojama intensyvi išieškojimo streso , nuobodu , pavargusiai odai , odai su senėjimo požymius ir odos po dermatologinių procedūrų . Serumas daro jūsų odą gražią ir lygią.

Siekiant geriausių rezultatų , rekomenduojama naudoti serumą po kremo All in One.

Poveikis:


Įpakavimas:


Aš kol kas turėjau mėginukus, tačiau būtinai užsakysiu pilną dydį. Aš turiu naktinį serumą, ten įpakavimas labai panašus, todėl galiu pasakyti, kad tai plastmasinis buteliukas su pipete, viduje yra apsauginė guma, kuri išvalo pipetė nuo serumo perteklių. Viskas atrodo labai gražiai ir kokybiškai.

Sudėtis:
Snail Secretion Filtrate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Clycerin, Alcohol, Panthenol, Glycereth-26, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Theobroma Cacao (Сocoa) Extract, Carbomer, Triethanolamine, Trehalose, Copper Tripeptide-1, Human Oligopeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Cornus Officinalis Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract,  Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Coptis Japonica Extract, Disodium EDTA

Kaip naudoti:

1. MIZON All In One Snail Repair Cream
2. MIZON Snail Repair Intensive Ampoule
3. MIZON Snail Repair Eye Cream
4. MIZON Snail Recovery Gel Cream
5. MIZON Snail Repair Blemish Balm

Aš tikrai buvau nustebinta, kad iš pradžių reikia tepti kremą, o tik po jo serumą. Nes kremo konsistencija rieboka, o serumas pašalina nuo veido visus riebalus ir veidas tampa matiniu ir lygiu. Kaip matome iš Korėjietiškos schemos, jie dar siūlo drėkinti veidą su MIZON Snail Recovery Gel Cream.  

Konsistencija:


permatoma emulsija

 apie šį kadrą aš svajojau seniai, tikrai konsistencija tokia, kaip ir žzda gamintojas. 

Kaina: 17-18$
 English version:
: Snail extracts 80%, e.g.f, adenosine, vitamin 5, cacao extract, hyaluronic acid, trehalose, palmitoyl pentapeptide-4, copper tripeptide-1, barberry root, water lily, pomegranate, corn.


 Product Description

: Mucin content totally cares for the skin.

: Soft texture for deep nutrient penetration.
: Firms and gives elasticity to skin.
: Protects skin from trouble and the harmful effects of the environment.
: Rich moisture and nutrients gives a moisturized and healthy skin.
: Mild and soothes skin.
: Non-paraben, Non-artificial color, Non-scent.
I love all Mizon products, witch I have try. Thanks a lot for this Korean ebay seller. Mizon Snail Repair Intensive Ampoule gives my face matte effect, the pores become less visible and the face looks smoother. I noticed, when I did a photo BB cream on my face, I know that summer is the cream on the face looked terrible, and now looked and enjoyed. This does not mean that the BB Cream changed their properties, this face is better. ;-) I can recommend the serum fat and problem skin owners. Serum will help solve a lot of problems. 


Mano nuomonė:
Galiu pasakyti, kad Mizon produktai, visi kuriuos bandžiau man patiko. Serumą reikia naudoti kartu su Mizon Snail kremu, tačiau aš pabandžiau jį naudoti ir su savo kremais. Iš pradžių serumą, po to kremą. Efektas irgi patiko. Serumas suteikia mano veidui matiškumo efekto, poros tampa mažiau matomos ir veidas atrodo lygesnis. Aš pati pastebėjau, kai dariau nuotraukas BB kremo ant veido, žinau kad vasara tas kremas ant veido atrodė baisiai, o dabar pažiūrėjau ir patiko. Tai nereiškia kad BB kremas pakeitė savo savybės, tai veidas pasitaisė. ;-) Galiu rekomenduoti šį serumą riebios, probleminės odos savinikėms. Serumas padės išspręsti labai daug problemų. Serumas nekemša porų, šviesina post aknė žymes, raukšlių neturiu, kaip veikia pasakyti sunku. 


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig