2013 m. lapkričio 16 d., šeštadienis

Šiandien mano kosmetinėje


Aš manau visiems įdomu pažiūrėti kas slėpėsi svetimoje kosmetinėje. Aš visą laiką apžiūriu savo manos ir draugių kosmetinės. Visada naudinga pažiūrėti kaip produktas atrodo realybėje, kas ir kaip derina kosmetiką, koks spalvų pasirinkimas.
Šiandien aš atidarau savo kosmetinę jūsų apžiūrai.




Išvardinsiu produktus ir trumpai aprašysiu:

 Mėgstamiausias Chanel Inimitable intense blakstienų tušas - plačiau Jus galite perskaityti čia
Missha M Signature BB kremas, puikiai tinka šaltiems orams, drėkina ir maitina mano odą. Plačiau čia

Skinflash Radiance Booster Pen (Maskuojamasis pieštukas) -puikiai maskuoja tas vietas, su kuriais nesusitvarko BB kremas, taip pat puikiai tinka tamsiems ratilams po akimis paslėpti, akių spindesiui paryškinti ir veidui nušviesti.
Chanel šešėliai iš praeitos Kalėdinės kolekcijos Harmonie du Soi, puikios satininės tekstūros, lengvai tepasi ir tušuojami. Spalvos labai universalios.
Lancome Creme de Brilliance lūpų lakas spalva 132, apie tokį pat blizgesį tik kitos spalvos aš rašiau čia . Šitas irgi nenusileidžia bei spalva, nei kokybė. Laikosi puikiai, lūpų nesausina.
Chanel skaistalai iš limited editon Byzance de Chanel kolekcijos. Jų tekstūra labai kieta, tačiau spalva nuostabi. Nors ir atrodo, kad jie ryškiai raudoni, dėl savo tekstūros jie perduoda labai mažai spalvos ant skruostų, todėl gaunasi labai lengvas ir natūralus vaizdas.
BIOKERA ARGANOLOGY, 10ML - SALERM -Aliejus plaukų galiukams su argano aliejumi, labai geras daiktas, patogu imti su savimi ir jo konsistencija labai tiršta. Puikiai drėkina ir lygina mano sausus plaukus.
Montale Red Aoud kvepalai- fantastiškai gurmaniškai saldus kvapas su medienos natomis. Šildo mane šaltais vakarais.

Gero Jums savaitgalio ir vilniečius sveikinu su Pirmu Sniegu! Susimatysime rytoj iš ryto... Būkite gražios ir pasitikinčios savimi...


SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2013-11-16 10:33

    Kaip man patinka tokie įrašai :) Labai smalsu patyrinėti tai, kas slepiasi svetimoje kosmetinėje, rankinėje ar visame kosmetikos krepšyje. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mes visos turime labai daug bendro... ;-) Pasistengsiu rodyti savo kosmetinę dažniau...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jūsų blog'as nuostabus, visada labai įdomūs ir naudingi aprašymai. Taip ir toliau ;-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už gerus žodžius ir ačiū kad skaitote... Man labai malonu!!! ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig