2014 m. gruodžio 7 d., sekmadienis

Makiažas su Sleek palete Oh So Special




Sekmadienis, tai nuotraukų kitai savaitės darymo diena. Aš dažniausiai planuoju kitos savaitės temas ir darau nuotraukas būtent sekmadienį. Jus jau matėte, kad atkeliavo mano užsakymas iš Sleek, aš jau visą savaitę testuoju šios produktus, o šiandien noriu įkelti makiažo nuotraukas. Bus daugiau nuotraukų ir mažiau pasakojimų....




Aš pradėsiu nuo rezultato. Praeitą savaitę aš daug žiūrėjau užsienio bloggerių filmukų youtube, norėjau išmokti daryti gražų, šventinį makiažą... Manau aš dar vidurį kelio, daug ko reikia išmokti, daug ką reikia patobulinti. Bet šiandien rezultatas toks... ;-)


Akys iš arčiau:



Skaistalai ir kontūravimas:


Kosmetikos priemonės:



Catrice Prime and Fine - makiažo bazė - man labai patinka, prailgina makiažo gyvavimo laiką, paslepia poras.

Catrice Nude Illusion makiažo pagrindas - iš visų bandytų Catrice ir Essence makiažo pagrindų, man patiko labiausiai. Catrice Matt - paryškina sausas vietas, o essence mousse - subėga į poras.

Catrice Camouflage - nuostabus dalykas paakių zonos maskavimui. Jeigu šešėliai byrūs, paslepia visus blizgučius ir nubyrėjusių šešėlių žymės. Puikiai tinka kontūravimui.

Guerlain Les Voilettes mineralinė pudra - vienas lengvas sluoksnis paakių zonoje, ir maskuoklis nesubėga į raukšleles.

NYX baltoji šešėlių bazė - Sleek paletės šviesūs atspalviai matomi tik naudojant šią bazę. netinka net klasikinė Urban Decay.

Aš labai ryškiai padažiau akis, todėl lūpų spalva - Nude. tam naudojau essence Hello Autumn matininį lūpų blizgesį ir essence lūpų pieštuką.

Skaistalai Sleek rose gold. Suteikia veidui lengvą švytėjimo efektą.



Antakiams paryškinti naudojau Chanel akių pieštuką, taip pat vokų linijai pakelti  Catrice eyebrow lifter pieštuką, šviesiai rožinės spalvos.

Blakstienų tušas Catrice False Lashes - man nelabai patiko, nes sulipdo blakstienas. Bet viską reikia išbandyti...

Nuostabus essence akių pavedimas essence liquid ink, rekomenduoju išbandyti, Ant akių laikosi visą dieną, o pravesti ploną liniją su juo labai lengva.

Veido kontūravimui naudojau Urban Decay veido paletę

Na ir dabar porą žodžių apie Sleek Oh So Special paletę... Man labai patiko Sleek šešėlių kokybė, matiniai atspalviai ne tokie pigmentuoti, o spalvos su blizgučiai ir juoda matinė spalva  mano mėgstamiausios. gerai tušuojami, dengiasi ir laikosi visą diena. Prisipažinsiu, aš užsakiau dar kelias Sleek akių paletes, bet apie tai papasakosiu jau rytoj...


Gero sekmadienio...




SHARE:

2 komentarai

  1. Šitos makijažo spalvos tau labai tinka. Ta ruda labai tavo spalva :) Ir šiaip makijažas gražus.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig