2014 m. gruodžio 7 d., sekmadienis

Muilo namai "Rožių muilas"


Gražaus sekmadienio ryto, mano mielieji blogo skaitytojai. Artėja Kalėdos, ir pats laikas susimastyti apie dovanas. Bet dovanų nenusipirksi nežia ką, tai ko tu pats nebandei ir nežinai, ar produktas geras... ar patiks... ar įvertins. Aš visada rinkosi dovanoms tik tai, kad patinka man ir jau išbandyta. Savaime suprantama tokio produkto kaip muilas, kvapai gali būti skirtingi, žiūrint kas kam patinka. Mano manymu gražiai supakuotas muilas - tai nuostabi dovana, todėl skubu Jums papasakoti apie Rožių muilą ir vietas, kur jį galima įsigyti..




Gamintojo aprašymas:



Prabangaus rožių kvapo natūralus muilas, papildytas kokosų pienu ir linų sėmenų aliejumi. Jis švelniai pašalina nešvarumus, drėkina odą.
Sudėtis: saponifikuoti palmių aliejus, saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, linų sėmenų aliejus, kokosų pienas, rožinis molis, titano dioksidas, eterinių aliejų kompozicija, Geraniol*, Citronellol*, Eugenol** eterinių aliejų sudėtinės dalys
Svoris: ±100g*
*Muilai yra pagaminti rankomis, todėl svoris gali nežymiai svyruoti apie ±10g.
Kadangi visi muilai yra rankų darbo, išvaizda ir spalvos gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje.
Įpakavimas:









Kaina: 14 lt

Kur pirkti: www.muilonamai.lt

Akcija: nemokamas pristatymas:


O taip pat Vilniuje "Milo namų" namelį galima rasti Katedros Aikštėje...


Mano nuomonė:

Niekam ne paslaptis, kad man patinka rožės, jeigu yra pasirinkimas, aš nusipirksiu kūno ar veido priežiūros priemonė su rožių kvapu. Todėl Rožių muilas iš "Muilo namų" buvo pasirinktas iš karto. Muilas turi labai švelnų, saldoką rožių kvapą. Muilas gerai muilinasi, putos geros ir standžios, kvapas ant kūno nelieka ir beveik nesijaučia. Aš naudoju Rožių muilą tik kūnui, veidui man labiau patinka Detoksikuojantis (su juoduoju moliu)  ir muilas su ožkos pienu (jis žymiai švelnesnis ir puikiai drėkina veido odą).
Negaliu nepaminėti nuostabaus muilo įpakavimo, jis atrodo tikrai gražiai ir prabangiai. Rekomenduoju "Muilo namų" kuriamus muiliukus dovanoms.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig