2016 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

„H&M Conscious Exclusive“ – istoriniu žavesiu pulsuojanti šiuolaikiška tvaresnių audinių kolekcija


ech, tos išankstinės H&M kolekcijų peržiūros, po kurių namuose neįmano užmigti, nes jau dėlioju galvoje drabužių derinukus ir galvoju ką nusipirkti. Prieš kolekcijai pasirodant, aš jau tiksliai žinojau, noriu, po vakar peržiūros suvokiau, kad kitą ketvirtadienį, iš pat ryto, pasimatysime G9  parduotuvėje. Žiūrime nuotraukas...




Apie kolekciją:







2016 m. „H&M Conscious Exclusive“ kolekcijoje istorijos pojūtis lengvai persipina su šiuolaikiškumu. Išreiškiant pagarbą Paryžiaus Taikomosios dailės muziejuje atidaromai Fashion Forward - 300 years of Fashion parodai, kolekcijos, dvelkiančios tapyba ir rafinuota elegancija, pristatymas sutaps su parodos atidarymu.

„H&M“ dizaino komanda peržiūrėjo muziejaus mados kolekcijų archyvus ir išsirinko labiausiai paskutiniųjų trijų šimtmečių aukštąją madą įkūnijančius drabužius. Jie įkvėpė šiuolaikišką ir menišką kolekciją, kuri yra jausminga, pažangi, tvari ir išties nepakartojama.

„Iš novatoriškų tvarių audinių, naudojant puošnius pagražinimus, kurtoje kolekcijoje gausu užuominų, vyrauja formų ir audinių įvairovė, kurią vainikuoja gausiai puošti aksesuarai ir dekoratyvinio meno įkvėpti dailūs mažmožiai“, – pasakoja Ann-Sofie Johansson, kūrybinė „H&M“ patarėja.











Ar man patiko kolekcija? O taip, labai džiugu, kad visus kolekcijos modelius bus galima rasti mūsų parduotuvėje, todėl verta paskubėti, mano norų sąrašas ant tiek ilgas, kad aš tikriausiai nieko nepirksiu ir Latvijoje,taupysiu pinugus. Labai jau norisi palto ir juodų plačių kelnių. Man patiko drabužių kokybė, dizainas, medžiagos ir spalvos. Puikiai suvokiu, kad kiekvienai dienai tokių drabužių tikrai nenešiosi, bet renginiams, why not?













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig