2016 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

Urban Decay vakarėlis


Po vieno drabužių pristatymo aš jau skubėjau į UD VIP vakarėlį, organizatoriai žadėjo loteriją, dovanas, siurprizus ir pasaulinio garso vizažo žvaigžde „Urban Decay“ makiažo meistre Jillian Ward. Kaip mes galėjome tokį įvykį praleisti, plius tai puiki galimybė pamatyti ne tik visus blogerius, bet ir susipažinti artimiau su Youtuberėm.





Pristatau Jums Jillian Ward, tai tai žymi Urban Decay vizažistė, ji atliko makiažus Lietuvos garsenybėms.



Žmonių buvo labai daug, todėl aš dar vieną kartą apsukau UD stendą. Apie UD kosmetiką galima šnekėti valandų valandas, aš pastoviai ką nors atrandu sau, tai tobulus šešėlius, tai pasakiškus skaistalus, tai lūpų pieštukus. Kol kas nieko nenusipirkau, taupau pinigus tobulam paltui. 






Mes labai gerai praleidome laiką, o toms, kas dar nieko neišbandė iš UD, rekomenduoju naked paletes, akių šešėlių pagrindą (visiems patinka original, o mano mėgstamiausias anti-age, nes jis gerai maskuoja akių kapiliarus), vienos spalvos šešėlius ir Flushed skaistalų ir bronzinės pudros paletes. Didžiausią dalį savo turimu UD priemonių pirkau pati, todėl drąsiai galiu pasakyti, kosmetika to tikrai verta, pasakiška kokybė ir gera investicija ė savo grožį.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig