2016 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

Makiažas Rock&Chick


Vakar dienos pagrindiniu makiažo akcentu buvo ryški odinė geltona striukė ir raudonos spalvos lūpų dažai (juk raudona turi tiek daug atspalvių, nuo oranžinių iki tamsiai bordo). Taip pat kiek daugiau pridėjau skaistalų, nes renginiai buvo vakare, o prie dirbtinės šviesos makiažas atrodo kiek kitaip, nei dieną. Vakarėlio tema buvo Rock&Chick, aš specialiai pagooglinau, lūpos raudonos, akys juodos, vienu žodžiu viskas kaip man patinka.

Kaip bebūtų gaila, bet pasibaigė mano mėgstama L'oreal True Match kreminė pudra, jos spalva nuotraukose atrodė idealiai, todėl teko naudoti REVLON. Tai nėra blogas variantas, tačiau konsistencija labai tiršta, o pudra irgi eina į pabaigą, todėl iškrapštyti ją iš buteliuko be dozatoriaus be galo sunku.


Maskuoti paakius nusprendžiau su MAC. Kaip aš sakau, MAC gali užmaskuoti viską, tačiau reikia prisiminti, kad kosmetika tikrai netinka kiekvienai dienai, tai kosmetika skirta profesionalams. Ji gali sukelti alergiją arba kimšti poras, todėl tokias priemones reikia naudoti atsargiai ir labai saikingai.


Kontūravimą atlikau su Make Up Revolution palete, šį paletė tiesiog tobula, o kaina juokinga, tikrai rekomenduoju. Purkau čia


Vietoje skaistalų naudojau Make Up Store šešėlius, spalva Cosmopolitan


Suteikia švytėjimo veidui su MAC pudra Soft and Gentle


Akių makiažui naudojome UD šešėlių pagrindą


Prie pat blakstienų piešiame linija su Urban Decay juodos spalvos pieštuku. Aš jau ne kartą sakiau, kad nemoku pravesti tobulos linijos, tačiau juodos spalvos šešėliai ir pieštukai visada mano kosmetinėje


Su matiniu juodos spalvos šešėliu iš UD paletės ištušuojame pieštuką


tai kad aš eisiu į UD vakarėlį nulėmė ir tušo pasirinkimą. Tušas iš tiesų tikrai tobulas, bet nuvalyti jį be galo sunku, reikia trinti, trinti ir dar kartą trinti.


Užfiksavome makiažą su Make Up Store pudra 


Lūpoms naudojau matinius Make Up Factory lūpų dažus


Rezultatas:




Sakysite per ryškiai ir galima prigesinti spalvas? taip, galima, tada tamsoje nuotraukose nieko nesimato, o taip mano makiažas atrodo taip:


na ir pabaigai patarimas, jeigu darote makiažą į klubą arba vakarėliui, spalvos turi būti kiek ryškesnės nei įprastai, o jeigu tai dieninis makiažo variantas - tada geriau pasirinkti nude švelnius atspalvius.



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig