2016 m. balandžio 26 d., antradienis

BEYU Diva Lash Mascara Ilginamasis, tankinamasis, riečiamasis blakstienų tušas (spalva No.6 Statement Blue)




Aš nebijau spalvotų blakstienų tušų, nes, ryškiai salotinis arba rožinis tikrai ne kiekvienai dienai, tačiau jeigu norisi kažkiek paįvairinti jūsų blakstienų gyvenimą, kodėl gi nepasirinkus tamsiai mėlyno arba rudo blakstienų tušo? Aš jau išbandžiau BeYu tamsiai mėlynos spalvos Statement Blue blakstienų tušą ir pasiruošusi pasidalinti savo nuomone su jumis.





Gamintojo aprašymas:



Blakstienų tušas „Diva Lash Mascara“ puikiai nudažo, suteikia intensyvios apimties ir sukuria ilgesnių, pariestų blakstienų įvaizdį. Į jo sudėtyje esantis vaškų kompleksas kondicionuoja ir daro blakstienas elastingas. Tušas bekvapis, neteplus ir ilgai išsilaiko. Padailinkite savo blakstienas.
Spalvų pasirinkimas:

  • No.1 Black
  • No.3 Dark Brown
  • No.6 Statement Blue
  • No.8 Electric Blue
Kaina:  15 EUR (dabar taikoma 15% nuolaida)

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana parduotuvėse

Įpakavimas:





spalva No.6  Statement Blue




Rezultatas:







Mano nuomonė:

Juodas lakoniškas įpakavimas, vidutinio dydžio tušo šepetėlis, kuris leidžia nudažyti kiekvieną blakstieną nuo pat augimo linijos. BeYu gamintojas žada ilgas, tankias ir užriestas blakstienas. Ką ant savo matau aš: tikrai ilgos, tačiau dramos efekto kaip su PUPA tikrai nėra, atskirtos, tvarkingos, natūraliai atrodančios ir gražios, taip sutinku, tačiau tankos? Tikrai ne. Man labiausiai patiko tušo Statement Blue spalva, nes tai nėra ryškiai mėlyna, tai prigesintas juodai mėlynas atspalvis, kuris tiks teisingai pagavus šviesą atrodo mėlynas, o taip juodai-juodas.  Tušas nedirgina akių, laikosi visą dieną ir lengvai nusivalo paprastu valikliu (oi, koks tai didelis pliusas). Ar rekomenduoju? Jeigu norite gražių, tvarkingų blakstienų ir neįprastos spalvos, tikrai taip.



PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig