2016 m. balandžio 27 d., trečiadienis

Essie The More the Merrier nagų lakas



Labas rytas, mano brangieji, žiūriu pro langą ir negaliu patikėti, saulė, taip, taip, šviečia saulė. Todėl pradėsime nuo labai ryškaus Essie nagų lako, kuris idealiai tinka pavasariu, atostogoms ir nuotaikai pakelti.




Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą. Aukščiausios kokybės nagų lakai  vertinami profesionalų visame pasaulyje dabar yra lengvai prieinami ir paprastai naudojami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais! 
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa:13, 50 ml

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: aš savo spalvą pirkau www.ebay.com. o Lietuvoje galima pirkti iš www.topbeauty.lt

Įpakavimas:




Rezultatas:



Mano nuomonė:

Labai ryškus ir pozityvus atspalvis, atrodo ant nagų tiesiog nerealiai, bet kiekvienai dienai tikrai netinka. Tai atostogų ir geros nuotaikos šaltinis. Lakas kreminės konsistencijos, be blizgučių ir shimerio. Pigmentacija nėra stipri, nulakavus pirmą sluoksnį rezultatas buvo tragiškas, nes gavosi dryžiais, o jau antras sluoksnis ištaisė visus dryžius ir gavosi tobulas manikiūras. Mano manikiūras išsilaiko apie 3-4 dienas, greitai nusitrynė nagų galiukai.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, o tik tai, kad pradėjau kreipti dėmesį į Essie limituoto leidimo nagų lako kolekcijas, man tikrai labai patinka.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig