2016 m. balandžio 5 d., antradienis

Riga Fashion week: Amoralle aw16

Paskutinis mados pasirodymas Riga Fashion Week buvo skirtas tiems kas vertina prabangą, geros kokybės drabužius ir myki save. Šiandien mes šnekėsime apie labai gražius apatinius, kurie tikrai patiks kiekvienai iš jūsų. Pagrindinis privalumas - kolekciją jau galima rasti iternetinėje parduotuvėje, mane stabdo tik kainos, tačiau grožis reikalauja aukų, šį kartą - piniginių. Žiūrime nuotraukas ir rašome norų sąrašus.









Amoralle latviškas brendas, kuris egzistuoja nuo 2008metų, jis populiarus ne tik Latvijoje, bet turi savo parduotuves Britanijoje, Australijoje, JAV, Vokietijoje, Prancūzijoje ir t.t. Tai rankų darbo apatiniai, kuriems naudojamos tik geriausios kokybės medžiagos, nėriniai ir šilkas.
Pagrindinė kolekcijos mintis - moteris-karalienė, baroko siluetai ir ryškios spalvos, kurios simbolizuoja gėlių sodus. Ar man patiko? O taip, tikrai neįprastas pasirodymas, visa salė plojo atsistojus, aš žiūrėjau net nekvėpuodama kaip modeliai plaukia rožių žiedlapiais išbarstytu kilimu. Tobula buvo viskas, nuo spalvų pasirinkimo iki dizaino sprendimų. O kaip kolekcija jums?

daugiau informacijos http://store.amoralle.com
Nuotraukos by Riga Fashion week






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig