2016 m. balandžio 5 d., antradienis

ST. MORIZ Exfoliating Body Scrub kūno šveitiklis


Šiandien perkaisčiau internete, kad šio pavasario madingomis tendencijomis lieka boyfriend suplėšyti džinsai ir ryškių atspalvių odinės striukės. Aš pasirūpinai abu variantais, tačiau prie suplėšytų džinsų ar trumpų sijonų (juk pavasaris jau ant nosies) netinka visiškai baltos kojos. Pagrandinis užduodamas klausimas yra toks " kaip užtepti savaimio įdegio priemonę ant kojų taip, kad spalva būtų lygi?".  Reikia prieš savaimio įdegio procedūrą nušveisti kojas su šveitikliu, tačiau ne visi šveitikliai tinka, šiandien apie tai pašnekėsime plačiau, o taip pat aptarsime ST. MORIZ Exfoliating Body Scrub.






Odos šveitimas, kurio metu pašalinamos negyvos odos ląstelės, yra būtinas norint tolygaus ir ilgiau išsilaikančio įdegio rezultato. ST. MORIZ Exfoliating Body Scrub kūno šveitiklis valo ir atnaujina odą, suteikia minkštumo bei glotnumo.
Rekomenduojama naudoti prieš ST. MORIZ įdegio gaminius norint pratęsti esamą įdegį bei siekiant tolygaus rezultato. Taip pat ST. MORIZ Exfoliating Body Scrub šveitiklis puikiai tinka norint pašalinti seną įdegį.
Naudojimas. Masažuokite ST. MORIZ Exfoliating Body Scrub kūno šveitikliu drėgną odą, daugiau dėmesio skirkite išsausėjusiems odos plotams (alkūnės, keliai, rankos, ir kojos). Nuplaukite vandeniu.
 Talpa: 75 ml.
Kaina: 4,40 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:




Konsistencija:





Mano nuomonė:

Daugumai atrodo, kad šveitiklis prieš savaimio įdegio losjono naudojimą gali būti bet koks. Aš išbandžiau daugybę variantų ir galiu apibendrinti, kas šveitiklis yra būtinas, ir tai yra faktas, tačiau šveitiklis turi būti ne bet koks, o tinkantis naudojimui prieš savaimio įdegio procedūrą.
Reikia pripažinti, kas pagrindinė bet kokio šveitiklio funkcija - pašalinti negyvas ląsteles, tačiau šveitikliai būna skirtingi: druskiniai, cukriniai, abrikosų kauliukų, aliejiniai ir t.t. Esu bandžiusi naudoti aliejinį prieš įdegį, rezultatas buvo tragiškas, aliejus susigėrė į odą ir paskirstyti savaimio įdegio losjono buvo visiškai neįmanoma. Druskiniai šveitikliai gali sukelti alergija, o savaimio įdegio priemonė dar sustiprinti ją,  ir tada sudirgusios ir nelygiai įdegusios kojos jums garantuotos.
St. Moriz kūno šveitiklio konsistencija nėra riebi, jis puikiai tinka naudoti prieš savaimio įdegio procedūras, gerai bei švelniai pašalina negyvas ląsteles, švelnina ir lygina kūno odą. Turi malonu kvapą ir nedirgina odos. Tiesą sakant jį galima naudoti ir po procedūros, norint pašalinti įdegio likučius prieš naują procedūrą. Rekomenduoju, juk pavasaris ne už kalnų, plius kaina prieinama kiekvienam.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig