2016 m. gegužės 6 d., penktadienis

Beauty Talk 2016.05.06



Labas rytas, mano brangieji, šiandien atsikėliau anksčiau, kad spėtiparašyti prie rytinės  kavos  Beauty Talk rubriką. Vakar buvo nuostabi diena, oras tiesio tobulas, kompanija blogerių gera, todėl nusprendžiau iliustruoti mūsų nuotrauka Beauty Talk rubriką. Kviečiu puodelio kavos, skaitome geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerius.






Noriu pradėti nuo Maženos įrašo bloge apie geriausias kavines Vilniuje, vienoje tokioje vakar kaip tik buvome, Sugarmour. Na,  o Strange Love mano mėgstamiausia vieta.


Sandros rubrika prie kavos tampa vis įdomesnė, ačiū už mano blogo paminėjimą. Kas dar nespėjote pasidaryti rytinės kavos, skubiai pasidarome, nes be kavos rytas labai niurus ir trūksta energijos.




Ingos mėnesio favoritai jau bloge, nuotraukos tiesiog tobulos, malonu žiūrėti. Labiausiai patiko Essie nagų lako atspalvis ir apyrankė.


Aktualiausia tema, vasaros drabužių atnaujinimas. Nuo ko pradėjo Darja? Nuo įkvėpimo. Peržiūrėjau nuotraukas, supratau, man irgi labai reikia baltos paplūdimio suknelės ir ryškių sandalų.


Pažiūrėjus į šitą nuotrauką galima pagalvoti, kad tai užsienio blogerė. O tai Justina ir jos tobuli plaukai. Taip pat jos bloge pasakojimas apie GHD priemones ir keturis garbanojimo būdus.



Kotrynos lūpų dažų spalva labai jau vasariška, turiu du atspalvius, jie tikrai tobuli. Ar Kotrynai patiko PUPA lūpdažis, skaitome jos bloge.


Oda reikia rūpintis ir tai tiesa. Karolina pasakoja apie  penkis sveikos odos įpročius, kurie padės ne tik teisingai prižiūrėti savo odą, bet ir pagerinti jos būklę.


Eva išbandė Origins veido kaukes, po jos atsiliepimo aš tikrai susigundysiu nusipirkti šį rinkinuką, nes jis atrodo labai gundančiai.


Seniai jau nenaudojau Korėjietiškos kosmetikos, labai ją vertinu ir gerbiu, konsistencijos tobulos, BB kremai vieni iš geriausių, tačiau dabar rankos tikrai nedaeina iki naudojimo. Patricijos bloge skaitome apie Holika Holika BB kremą. Tiesa, mano pažintis su Korėjietiška kosmetika prasidėjo irgi nuo Holika Holika Blooming BB kremo.


Aš labai dažnai stoviu prie Manhattan kosmetikos stendo, bet dar nieko nenusipirkau. Tikriausiai nežinojau ką pirkti, o dabar jau žinau. Ačiū Gėlėtai kosmetinei už šešėlių apžvalgą.


La Roche-Posay naujas Lietuvos rinkoje, labai seniai laukiau atsiliepimo būtent apie šios veido priežiūros priemones. Ačiū labai Viktorija, plačiau skaitome jos bloge.




Ar man patinka Rituals? O taip, užburiantys kvapai, neįprastos kūno priežiūros priemonių konsistencijos ir tekstūros (dušo pūtos pvz), tačiau kainos nėra labai jau brangios. Greta savo blogo skaitytojams pasakoja apie išbandytą Fortune kūno šveitiklį.



Dar vienas be galo vertinamas kosmetikos ženklas L'occitane. Pasakysiu atvirai, nieko ten neperku, nes brangu. Nedirbantis blogeris negali sau to leisti, plius testuojamų kosmetikos produktų sąrašai tokie ilgi, kad jau pagalvoti apie ką kitą tiesiog nėra laiko. Tačiau apžvalgas skaityti visada smagu ir malonu.




Modesta pasakoja savo blogo skaitytojams apie VIVI balzamą plaukams, man VIVI plaukų priežiūros priemonės labai patinka. Tiesą, neseniai gavau žinutę, kad galiu pasiimti mėnesio naujieną - losjoną plaukų augimui. Tokios naujienos man prie širdies, reikės nuvažiuoti pasiimti.





Pabaigai Simonos drabužių derinukas, oi, kaip jis dar primina apie šalta pavasarį.


Ir Enrikos kiek sportinis drabužių derinukas. Man labiausiai patiko rožinės spalvos kedukai iš Ralph Lauren.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig