2016 m. gegužės 6 d., penktadienis

Lancome ÉNERGIE DE VIE



Vakar iš pačio ryto mes skubėjome į Lancome kompanijos naujienų pristatymą. Žinojau, kad Kitchen vieta tobula, labai skanus maistas ir tobulas balkonas fotografavimui. Niekam ne paslaptis, kad aš jau spėjau apžiūrėti naujienas Lancome Lietuva facebook puslapyje, todėl vėlyvų pusryčių laukiau su dideliu nekantrumu.







Įsivaizduokite ar yra įmanoma sutalpinti visą visatos energiją į vieną buteliuką? Mes pabandėme! Mūsų Energie de Vieveido priežiūros linija yra universalus odos priežiūros sprendimas suteikiantis odai energijos bei paliekantis ją šviežią ir švytinčią. 

Pagrindiniai ingridientai:


Melisa (Melissa officinalis):  gerai žinoma dėl savo raminančio, uždegimus mažinančio ir antibakterinio poveikio.  Sudėtyje esantis Melisos ekstraktas yra 100% natūralus.
Goji uogų ekstraktas (Lycium barbarum uogų ekstraktas): Goji uogos padeda sustiprinti apsauginį odos barjerą. Taip pat suteikia raminantį bei uždegimus mažinantį poveikį.
Gencijono ekstraktas (Gentiana lutea root extract): Gencijono ekstraktas savo sudėtyje turi ypatingojo cukraus, kuris suteikia reikalingos energijos odai.
Rezultatas:
Jaučiamas odos drėkinimas ir gaivumas
Oda atrodo pailsėjusi ir sveika
Oda tampa elastingesnė ir stipresnė






Na o dabar aš noriu pasakyti kelis žodžius apie savo pirmąjį įspūdį.


Lancome ÉNERGIE DE VIE linijoje 3 naujos veido priežiūros priemonės: stangrinantis losjonas veidui (dviejų fazių, labai lengvas ir atrodo wow), glotninantis ir švytėjimo suteikiantis fluidas (garbės žodžio, tokio dar niekada nesu bandžius. Jo konsistencija labai skysta, tačiau drėkinamasis efektas jaučiasi iš karto, tik užtepus fluidą ant veido. Kaip tik prieš kelias minutes užtepiau būtent jį pabandymui, susigėrė akimirksniu, kvapas nesijaučia nors jis yra. Šnekant apie kvapą, tikėjausi gaivaus mėtinio, o čia vos jaučiamos melisos ir goji uogos), naktinė atstatomoji veido kaukė. Ją išbandžiau jau vakar, irgi patiko konsistencija, tačiau tai tik pirmas įspūdis. labai patiko drėkinamsis efektas, toks gaivus, švelnus ir be riebumo. Tiesiog wow, man atrodo čia tikras 'must have' vasarai. Noriu dar kelis žodžius pasakyti apie įpakavimus, nežinau kaip Jums, tačiau man atrodo jie išskirtiniai, tačiau ko norėti, tai Lancome. Priemonės jau yra parduotuvėse Douglas, jas galima nusipirkti ir ineternetu. O aš kol kas pratęsiu testavimus, nes po pirmo karto daugiau pasakyti ką nors labai sunku.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig