2016 m. gegužės 1 d., sekmadienis

High Glow Mineral Highlighting Powder


Labas vakaras, mano brangieji, jau tikriausiai matėte, gavau be galo daug Catrice ir essence naujienų, šiandien noriu papasakoti apie įdomiausią ir man labiausiai patikusią spindesio suteikiantį pudrą Catrice Glow Mineral powder.





Kaina: 4,49 EUR

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Įpakavimas:









Rezultatas:





Mano nuomonė:

Tai mane labiausiai sudominusi naujiena parduotuvėje, kai aš tik pamačiau stendo papildymą. Mano rankos iš karto pradėjo teplioti bazę ir naują higlighterį. Šiandien pravažiavau kelias parduotuves, šitos pudros dar yra, todėl drąsiai galiu rašyti apie naujieną(kitų naujienų jau tikrai rasti nebeįmanoma, ypač palečių kontūravimui). Didelis pliusas - tai mineralinė pudra, nors nelabai tikiu, kad gali būti būtent tokia už tokią juokingą pinigų sumą. Įpakavimas paprasčiausias, plastikinis, be veidrodžio ir šepetėlio, tačiau pagrindinis dėmesys produktui. Tai balto aukso spalvos, labai ryškus Highlighting powder (spindesio suteikianti pudra), kuris suteikia ypatingą švytėjimo efektą. Net bijau pasakyti, tačiau rezultatas ant veido nėra blogesnis už MAC Soft and Gentle, tik spalvos kiek kitokios (MAC labiau auksinis), bet principas ir tekstūra labai panaši. Ar rekomenduoju? O taip, nuostabus higlighteris už tokią kainą.

PR sample






SHARE:

2 komentarai

  1. Tikrai sudomino, atrodo gražiai, gal dar pavyks rasti Eurokos. Laukiau Essence lights of orient limituotos kolekcijos, joje yra gražus hailaiteris, bet, nors ir buvo žadėta, šios kolekcijos Lietuvoje nebus...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vilniuje dar kelioje Drogas parduotuvėse dar yra, todėl galimybių surasti yra. Aš labai laukiu ZENSIBILITY is CATRICE, tikrai bus.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig