2016 m. gegužės 6 d., penktadienis

Oriflame The ONE Long Wear nagų lakas (spalva Sea salt)


Pagaliau atėjo tas laikas, kai tiesiog nusikaltimas lakuoti nagus nuobodžiais atspalviais. Oras tiesiog nerealus, plius artėja savaitgalis. Pagaliau atėjo laikas ištraukti visus ryškius ir švelnius atspalvius, šią savaitę nagus lakavau būtent taip. Savaitės pradžioje pasakojau apie švelniai rožinį essence nagų lako variantą, atėjo laikas parodyti ir švelniai mėlyną Oriflame Sea salt spalvą.




Ilgai išliekantis puikiai dengiantis naujausių atspalvių nagų lakas. Su „Expert“ geline technologija, kad lygiai padengtumėte. Neskilinėjanti ir neblunkanti spalva. Plačiu „High Definition“ šepetėliu tiksliai užtepsite laką.

Talpa: 8 ml.

Kaina: 6,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:





Rezultatas:




Mano nuomonė:

Tikriausiai niekam ne paslaptis, kad tokios kreminės spalvos labai kaprizingos. Čia nebūna auksinio viduriuko, arba spalva nėra pigmentuota ir tinka tik prancūziškam manikiūrui (na kas lakuos penkis lako sluoksnius tam, kad išgauti norimą atspalvį) arba lako pigmentacija super gera, tačiau manikiūro gyvavimo laikas trumpas, dvi dienos maksimumas. Oriflame švelniai mėlyna spalva iš antros kategorijos. Atspalvis atrodo tikrai tobulai, tačiau antrą dieną aš jau norėjau perlakuoti nagus, nes manikiūras atrodė netvarkingai. Antros dienos pabaigoje spėjo nusilupti nagų galiukai, spalva prarado blizgesį. Oriflame nagų lakas nėra išimtis, mano MAC nagų lakas elgiasi taip taip, tačiau Oriflame kaina yra maža, spalva tikrai tobulai atrodo (be blizgučių ir shimerio), išdžiuvo gana greitai, o tobulam rezultatui užteko 2-jų sluoksnių.

PR sample












SHARE:

2 komentarai

  1. Atspalvis labai priminė Sincero Salon Effect Mat M9, lygtais taip pat jį turi :) Tik šis gražiau atrodo ant nagų :) Gaila, jog trumpai išlieka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš man atrodo turiu Sincero kelis nagų lakus, tiksliai prisiminu, kad matinis fuksijos spalvos tobulas, reikės atkreipti dėmesį į jų stendą.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig