2016 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

Diesel manija su DZ4347


Laikrodis jau seniai tapo mano stiliaus ir drabužių derinimo pagrindu. Juokas, juokais, tačiau aš geriau be laikrodžio, negu su netinkamo atspalvio. Aš jau pasakojau bloge apie Mados Prieskonių parduotuvę, kur spėjau pasimatuoti beveik visus įmanomus variantus, tačiau ėjau į parduotuvę su tvirta nuomone, man reikia Diesel laikrodžio.




DIESEL – labai perspektyvus ir kūrybiškas prekinis ženklas, kuris neseka mados tendencijų , o jas kuria. Stilius - individualus, atviro mąstymo, drąsus. Diesel - tinkamiausias pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik laiką rodančio, bet ir drąsų stilių pabrėžiančio aksesuaro.

Tikrai taip, Diesel, tai daugiau nei laikrodis, tai gyvenimo stilius ir kitas mados jausmas.



Aš jau apsisprendžiau (nors tai buvo padaryti oi kaip nelengva), nes pasirinkimas didelis, spalvų, skirtingų modelių buvo labai daug. Bet aš žinojau, man reikia juodo spalvos (na logiškai, kad laikrodis turėtų pagaliau tikri prie visų drabužių) su rose gold detalėmis. Norėjau masyvaus ir didelio laikrodžio, tokio, kuris pagrindiniu smuiku grotų mano aksesuarų ir laikrodžių kompanijoje. Labai smagu, kad visi Diesel laikrodžiai tinka ne tik vyrams, bet ir merginoms, užsegimai be galo patogūs, o apyrankės odinės ir metalinės, kaip sakoma, bet kokiam skoniui. 




Pagaliau, pagaliau pavyko išsirinkti, man labiausiai tiko ir patiko DZ4347, kuris yra didelis, tačiau ne toks didelis kaip Mr Daddy, bet pakankamai gerai matomas ir jaučiamas ant rankos. Laikrodis su odine apyranke, rožinio aukso detalėmis, kvarciniu mechanizmu, bei nerūdijančio plieno korpusu.





Aš likau be galo patenkinta savo pasirinkimu, laikrodis atrodo nuostabiai, tinka tiek prie juodų klasikinių drabužių, tiek prie džinsų, tiek prie aukštakulnių, tiek prie sportbačiu. Jis labai universalus ir stilingas. Aš jau kitą savaitę parodysiu drabužių derinukus, o daugiau informacijos ir didesnis pasirinkimas - www.madosprieskoniai.lt







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig