2016 m. rugpjūčio 23 d., antradienis

PUPA Lasting Color Gel Nagų lakas-gelis



Labas rytas, mano brangieji, šiais metais ruduo labai karštas, nes naujienos tokios, kad norisi nusipirkti viską. Tiesą sakant, galėčiau išskirti dvi ypatingas kolekcijas, ir tai tikrai ne Dior ir ne Chanel, nes jos labai tipiškos, man labiausiai patiko PUPA ir Make Up Store. Apie Porcelain kolekciją mes šnekėsime kiek vėliau, na o šiandien jūsų dėmesiui nuostabioji, gražioji, nuostabioji, tobula - PUPA. Tradiciškai pradėsiu pasakojimą nuo nagų lako, nes nuomonę apie jį sudaryti lengviausiai.




Pažangi formulė, kurios sudėtyje gausu dervos, kuri sukuria spindinčią, greitai išdžiūstančią plėvelę. Labai tiršta tekstūra, kuri suteikia putlumo efektą. Joje gausu plastifikuojančių sudedamųjų dalių, kurios sukuria itin atsparų sluoksnį. Formulė subalansuota paprastam ir tolygiam užtepimui, o jos standinamasis poveikis, leidžia ideliai užtepti jau nuo pirmojo brūkštelėjimo. Maža alergijos rizika. Patikrintas dermatologų. Dėl šios revoliucinės standinamojo poveikio formulės, nagai nuostabiai švyti, sukuriamas blizgus „stiklo“ efektas, o rezultatas išlieka labai ilgai. Apimtį didinanti 3D efektą sukurianti tekstūra užpildo nago paviršių ir jis atrodo lygus. Dėl didelio pigmentų kiekio, spalva bus ryški jau nuo pirmojo užtepimo, nagų lakas labai intensyvus ir tolygiai tepasi, turi chromatinį efektą ir nesilupinėja. Dėl švytinčio, apimties suteikiančio efekto, nagų lakas primena ilgalaikį nagų laką.

Talpa: 5 ml.

Kaina: 5,90 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Naujoje PUPA rudens kolekcijoje net 3-jų atspalvių nagų lakai, spalvos labai gražios, idealiai tinkančios rudeniui (raudona, fuksija ir tamsiai bordo). Nors PUPA nagų lako buteliukas be galo mažas, vos 5 ml., šepetėlis patogus, leidžia preciziškai nulakuoti nagus prie pat odelės. Nagų lako atspalvis priklausomai nuo apšvietimo keičia savo spalvą, dabar manau daugiau fuksijos, o nuotraukose jis raudonai oranžinis. Nustebau, nes pigmentacija superinė. Realiai pilnai užtenka vieno sluoksnio, bet aš lakavau du, kad nuotraukose atrodytų gražiau. Dar vienas pliusas, kuri labai norėčiau paminėti, manikiūras išdžiuvo gana greitai, na o išsilaiko toks grožis apie geras keturias dienas. Minusas - kaina ir mažas buteliukas, tačiau kai kam mažas buteliukas tik į naudą, greičiau susinaudoja.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju apžiūrėti naują PUPA kolekciją, ji atrodo tiesiog tobulai, tiek skaistalai, tiek šešėliai, tiek lūpų dažai, na o nagų lakas malonus priedas įvaizdžiui užbaigti.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig