2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Taip, taip, čia Beauty Talk rubrika. Manęs visi pastoviai klausia, kodėl nerašai Beauty Talk? Nes neturiu tiek laiko skirti blogui, pasikeitė prioritetai, daugiau dėmesio noriu skirti sau, savo šeimai ir naujam darbo projektui (kuris, tiesą sakant, atima visą mano laiką), nėra jokios galimybės rašyti vieno įrašo apie kelias valandas ar net ilgiau. Šiandien atsikėliau labai anksti dėl lietaus, todėl galėjau sau leisti išgerti rytinę kavą niekur neskubant ir perskaityti mėgstamiausius blogus.





Gražių suknelių niekada nebūna per daug, sutinkate? Manau vasarą, privalote pamiršti apie džinsus ir kelnes, pirmu jūsų drabužinės smuiku turi groti būtent vasariškos suknelės.



Nors Absenttos suknelė tobulai graži, tačiau mano akys sustojo ties rankinės. Noriu ir viskas, nerealus proginio drabužių derinuko akcentas. Detalės Absenttos bloge.


Per kelias savaites, kol aš nerašiau Beauty talk rubrikos, merginos spėjo paskelbti kelis drabužių derinukus, todėl yra iš ko rinktis. Man šitas Sandros baltas derinukas gražiausias iš visų. Ar žinote, kad baltą vakarienė Vilniaus centre jau ne už kalnų? Gal jūsų pasirinkimas būtent marškinių tipo suknelė?


Tikiuosi kitos merginos ant manęs baisiai neužpyks, tačiau Simonos drabužių derinukas Ozo fotosesijoje man gražiausiai. Simona, plojimai, atrodai tobulai.


Žalia ir prabangi Martinos suknelė atrodo tiesiog pritrenkiančiai. Man labai patiko tiek sidabrinis švarkas, tiek visos kitos parinktos detalės.



Lietuvos dizaineriai turi irgi ką pasiūlyti pirkėjams, nuo nude spalvos Arūnės suknelės negalima patraukti akių.


Dievinu įrašus apie keliones, Kosmetikos užrašų bloge Portugalijos kelionių gidas, labai daug gražių nuotraukų ir naudingos informacijos. Skaitome...


Aš manau, jeigu jau šnekame apie suknelių pasirinkimą vasarai negaliu neparodyti ryškiai oranžinio Enrikos varianto. manau būtent tokios suknelės skirtos nuotaikai pakelti, ypač tokia lietingą dieną.


Aš nežinau, kiek kartų sau sakiau, kad pradėsiu sportuoti jau nuo pirmadienio. Pirmadienių praėjo N+1, tačiau aš vis dar sėdžiu ant sofos ir niekur nejudu. Ingos nauja sportinė apranga ir mane tikriausiai paskatintų nusipirkti sporto klubo abonementą.


Aš manau apie vitaminus ir maisto papildus negalima pamiršti net vasarą, todėl skaitome Gėlėtos kosmetinės blogo įrašą apie jos pasirinkimą


Tik vakar šnekėjome su drauge, kad niekada neužsakinėju iš Aliexpress, nes ten reikia mokėti kortele, o ne PayPal sistema. Man tai nėra patogu, todėl mano pasirinkimas - ebay.com ir kitos internetinės parduotuvės. 




Wow, tikrai labai gražus Sandros makiažas, kuris buvo atliktas su MAC vasaros šešėlių palete.


Apie išmanųjį laikrodį skaitome Gretos bloge. Mano vyras jau kelis kartus rodė man šį stebuklą ir ragino užsakyti. Na bet kur rankinė ir avalynė iš Kinijos, o kur laikrodis. Ačiū už apžvalgą, dabar tikrai apmąstysiu vyro pasiūlymą.



Labai graži šiais metais Artdeco pavasario kolekcija, daugiau nuotraukų galima pamatyti Kotrynos bloge.


Man labai patinka skaityti apžvalgas būtent apie tas priemones, kurių Lietuvos rinkoje dar nėra. Tikriausiai irgi užsakysiu šią L'oreal kreminę pudrą, nes maskavimas atrodo tobulai, plius mano veidas įdegęs, todėl pats laikas išbandyti.


Kaip nekompleksuoti dėl nuogų kojų ir kokį savaimio įdegio priemonę pasirinkti skaitome Salomėjos bloge. 


Nauja Artistry veido priežiūros linija atrodo labai gundančiai, tik skirta jaunesnėms merginoms, todėl belieka skaityti atsiliepimus ir žiūrėti nuotraukas. 


Pabaigai Modestos įrašas bloge apie tai, kaip sumažinti kavos puodelių kiekį per dieną. Ar aš taip galėčiau? Manau dar pilnai nepasiruošus, tačiau mielai kartą vasaros dieną vietoje kvos pasirinksiu arbatą.

Tokios buvo mūsų gražios ir madingos kelios savaitės,

Ačiū, kad skaitote,


SHARE:

1 komentaras

  1. Oj kiek gražių dalykėlių.. Ačiū! Turėsiu ir aš ką prie kavos paskaitinėti :) Beje, gėlėta kosmetinė man priminė papildus - jau seniai planavau paieškoti sau ko nors plaukams, nagams ir ragams.. ;)) Nes mano draugas dabar užsimojo va šituos naudoti: https://www.vaistine.lt/Power_vitaminai_vyrams_tabletes_N90_Jamieson/CatalogStoreDetail.aspx?ID=340789 - ir sakė, kad oj kaip gerai jaučiasi ir pan. :))) Tai man reikia natsilikti :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig