2017 m. birželio 27 d., antradienis

GlamGlow THIRSTYMUD Drėkinamoji veido kaukė


Sveiki, mano brangieji, mano nedidelėje GlamGlow šeimoje padaugėjimas, aš pasinaudojau www.douglas.lt nuolaidomis (gimtadienio nuolaida nuvo net 20% VIP kortelės turėtojams) ir nusipirkau taip norimą drėkinantį veido prausiklį ir tos pačios linijos, giliai drėkinantį veido kaukę. Manau mažai kas žino, kad GlamGlow, tai ne tik gyliai valančios kaukės, šio JAV brendo asortimentas gana platus - nuo anti-age iki veido drėkinimo ir lūpų putlinimo.




Drėkinanamoji veido kaukė
Skirta visiems: vyrams ir moterims, bet kokiam amžiui, visiems odos tipams, visoms etninėms grupėms.
ThirstyMud™ drėkinamoji molio kaukė drėkina, atstato, pripildo veido odą drėgme bei ramina. Naudojama bet kada: dieną, naktį, skrydžio metu. ThirstyMud™ naudoja 4 naujausias, pažangiausias ir ypač intensyvų drėkinimą suteikiančias aktyviąsias technologijas, akimirksniu aprūpinančias odą intensyviu drėkinimu, suteikiančiu ilgalaikius, vidutinės trukmės ir trumpalaikius rezultatus. Naujos, itin pažangios technologijos Dewdration™, HydraPack™, GreenEnergy™ ir TEAOXI® pripildo odą drėgme ir suteikia sveiko švytėjimo.
NAUDOJIMAS
• Naudoti 2–3 kartus per savaitę arba prireikus.
• Tinka veidui, kaklui ir iškirptės sričiai.
• Ant švarios ir sausos odos užtepkite lygų priemonės sluoksnį.
• Palikite 10–20 minučių.
NAUDOJIMAS DIENĄ
• Likusią gaminio dalį nuvalykite servetėle, nuplaukite vandeniu arba įmasažuokite į odą.
NAUDOJIMAS NAKTĮ
• Palikite ant odos, kad į ją įsigertų drėgmė. Atsibudus oda bus puikiai sudrėkinta.

PATARIMAS: Nuramina ir atkuria odą po skutimo. Taip pat šią kaukę rekomenduojama naudoti skrydžio metu.




Mano nuomonė:

Šios kaukės mėginuką išbandžiau skrydžio metu, nes, kaip teigia gamintojas, kaukė puikiai drėkina veido odą, na o lėktuve per kelias valandas mano oda tampa sausa lyg Sacharos dykuma, reikia dviejų savaičių vėl pasiekti norimo drėgmės balanso. Jeigu pati nusipirkau mažą kaukės įpakavimą, tai reiškia labai patiko. Taip, taip, kaukės kaina yra nemaža, tačiau tikrai verta. Kiekvienos dienos priežiūrai tikrai nerekomenduoju, kas per daug, tas nesveika, bet prieš renginius, arba tada, kai reikia atrodyti super gerai, GlamGlow kaukės daro stebuklus. 
Mažas įpakavimas labai patogus, tokį patogu pasiimti su savimi į lėktuvą, jis puikiai telpa į bet kokio dydžio rankinę. Jeigu kalba eitų apie valančias kaukes, tokio mažo įpakavimo pirkti nerekomenduočiau, nes naudos mažai, keli panaudojimai ir viskas, kaukės kaip nebuvo, geriau rinktis  50 ml. didesnius įpakavimus. 
Kaip naudoju kaukę aš: kaip naktinę kaukę, tepu plonu sluoksniu ant viso veido ir einu miegoti, iš ryto veido oda šilkinė, pamaitinta ir labai lygi. Aš manau, kad GlamGlow THIRSTYMUD patiks normalios ir sausos odos savininkėms, jos tikrai įvertins stebuklingą kaukės galią.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig