2017 m. birželio 28 d., trečiadienis

Priemonė nagų odelėms greitai šalinti Sally Hansen


Sveiki, mano brangieji, noriu pasidalinti atsiliepimų apie 'must have' priemonę, kuri patiks toms, kas daro manikiūrą namų sąlygomis. Aš jau ilgą laiką pati tvarkau savo nagus, nenoriu prisirišti prie meistrės, nenoriu derinti vizitų ir laikų, nes kartais taip sunku pataikyti  (visi puikiai žinome, jeigu nagų meistras geras, eilės didelės, užrašymai prieš kelias savaites, na o jeigu planai keičiasi ir atsiranda kelionės ir renginiai). Vienu žodžiu, pradžioje buvo labai sunku daryti manikiūrą ir pedikiūrą pačiai, bet dabar pripratau ir galiu pasakyti, savo pasirinkimu labai patenkinta. Bet grįžtame prie šios dienos temos,priemonės nagų odelėms greitai šalinti Sally Hansen.






Gelis suminkština suragėjusias nagų odeles per 15 sekundžių.

Naujos kartos formulė, praturtina alavijo bei ramunėlių ekstraktais, leidžia greitai ir neskausmingai pašalinti nagų odeles. Naudojant reguliariai nagų odelės tampa minkštos ir švelnios.



Mano nuomonė:

Kelios draugės dar prieš gerus 4 metus rekomendavo man būtent šią priemonę, bet vis negalėjau nusipirkti ir išbandyti. Nežinau kodėl, bet aš Sally Hansen nagų priežiūros priemonių tiesiog nematau parduotuvėse, arba matau, bet kainos netenkina, per daug brangiai. Dabar įvedus į google paiešką radau visai geras kainas www.pigu.lt, bet logiška, vieno laiko ar gelio nepirksi, reikia daryti didesnį užsakymą tam, kad apsimokėtų pirkti. Aš jau pasakojau, savo gelį nagų odelėms šalinti pirkau Lenkijoje, kaina buvo vos 15 zl, todėl proga pagaliau išbandyti šį gėrį buvo nereali.
Pradėsime nuo pliusų, nes minusų kaip ir nėra, apart aukštos kainos Lietuvoje: didelis įpakavimas (anksčiau pirkau OPY, kaina buvo apie 10 EUR, o buteliukas buvo vos 15 ml), gerai pašalina odeles (ką gamintojas žada, tą priemonė ir daro), nesausina odelių, rezultatas po naudojimo išsilaiko apie savaitę, manikiūras atrodo labai tvarkingai, o nagai gražiai.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai džiaugiuosi galimybe pagaliau išbandyti tai, ką labai seniai norėjau nusipirkti, priemonė tikrai gera, todėl, manau kitą kartą kai būsiu Lenkijoje, būtinai nusipirksiu kokį nors viršutinį lako pagrindą ir nagus stiprinančią priemonę.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig