2017 m. liepos 9 d., sekmadienis

L'oreal INFAILLIBLE LIP PAINT MATTE


Tęsiame išbandytos kosmetikos apžvalgas, šiandien jūsų dėmesiui L'oreal INFAILLIBLE LIP PAINT MATTE nauji atspalviai. Puikiai prisiminu, kaip spėjau parašyti kelis neigiamus atsiliepimus apie šios blizgius, kai jie tik pasirodė rinkoje. Šį kartą atspalviai jau geresni, labiau pigmentuoti ir atitinka lūkesčius, tačiau tekstūra visai nematinė.





Ypač sodrūs skysti lūpų dažai glotnioms ir ryškioms lūpoms.

Malonų pojūtį teikianti skystų lūpų dažų tekstūra.
Patogus teptukas, vienu brūkštelėjimu lengvai pasiekiantis tiek lūpų vidurį, tiek kampučius.

Naudojimas:

Užtepkite Infallible Lip Paint teptuku. Naudokite lūpų kontūro pieštuką, jei norite, kad lūpų kontūras būtų ypač tikslus ir dažai išliktų ilgiau.

Rezultatas:

Tobulas lūpų padengimas ir maloniausias glotnių lūpų pojūtis. Ilgai išlieka, nevarva ir nedžiovina.







Mano nuomonė:

Šį kartą, nauji lūpų blizgesių pristatomi atspalviai atrodo labai gundančiai, deja, visame pasaulyje L'oreal INFAILLIBLE LIP PAINT MATTE  spalvų pasirinkimas dar didesnis. Prieš rašant atsiliepimą, specialiai pagooglinau kokių gražių atspalvių galima rasti JAV ir UK, todėl jeigu gyvename ten ir turite galimybę, būtinai užsukite į parduotuvę. Mano favoritais tapo tamsiai ruda ir šalta ruda. Tamsiai rudas atspalvis 213 beveik bordo, su rudos spalvos pigmentais, atrodo gražiai, vizualiai balina dantis, tačiau palieka žymių ir reikia pastoviai tikrinti lūpų kontūrą net naudojant pieštuką. Šaltas rudas geriausias, mano akimis, iš visos kolekcijos. Po kiek laiko pigmentas susigeria į lūpas ir būtent jis atrodo beveik matinis, išsilaiko ant lūpų labai ilgai,  spalva nuo šviesiai rudos iki beveik violetinės. Šviesiai nude atspalvis ant lūpų atrodo tragiškai, bent jau man taip atrodo. Blizgesys subėga į raukšles ir paryškina visus šerpetojimus. Kelis žodžius noriu pasakyti ir apie lūpų blizgesių konsisitenciją, tai savotiškas musas, kuris nesausina lūpų ir jaučiasi komfortiškai, tačiau būkime realistais, neatrodo taip, kaip turi atrodyti matinės lūpų priemonės. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad jeigu jums nepatinka visiškai matinis efektas, jeigu negalite nešioti klasikinių matinių lūpų dažų, jeigu nenorite sausų lūpų ir stiprių pigmentų, rekomenduoju rinktis L'oreal INFAILLIBLE LIP PAINT MATTE. Jeigu visgi matinis efektas turi reikšmės, rekomenduoju NYX.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig