2017 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Kaip smagu pradėti Beauty talk rubriką prieš savaitę ir pabaigti tik šiandien. Kartais pasitaiko: nėra laiko, nėra nuotaikos, trūksta įkvėpimo ir naujų įrašų kitų blogerių tinklaraščiuose. Šiandien šveičiame rudens sezono pradžią, rengiamės šiltai, geriame karštą šokoladą (būtent jis, pagal specialistus, pakelia nuotaiką) ir skaitome Beauty Talk rubriką. Atrodo iki pilnos laimės taip mažai trūksta.





Iki vasaros pabaigos lieka tik viena savaitė, todėl Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo Ingos įrašo apie kelionę į Dubrovniką, tegul vasara tęsiasi ilgiau, ypač kai už lango lietus.


Kelionių estafetę perima Modesta, savo blogo skaitytojams ji pasakoja apie Italiją. 


Atostogos Latvijoje? Nuostabus planas. Puikiai žinau, kad Latvijoje labai daug nuostabių vietų, apart Rygos Senamiestį. Greta savo atostogas praleido keliaudama pro Latvijos miestelius.



Kokia vasara gali būti be apsaugos nuo saulės? Darjos bloge skaitome apie Eucerin veido emulsiją. Eucerin kosmetikos nesu bandžiusi, bet būtų labai įdomu patestuoti kelias priemones.


Aš manau, nėra jokios paslapties, kad su savimi į keliones aš irgi pasiimu The Balm paletes. Patogu, funkcionalu ir užima mažai vietos. Ką galima dar rasti Živilės kelionių kosmetinėje skaitome jos bloge.



Į darbą kaip į šventę, būtent taip stilingai ir labai įkvepiančiai atrodo Simonos drabužių derinukas. Naujas ruduo, nauja pradžia, naujas laikrodis. O kodėl gi ne?


Gabrielės naujos nuotraukos ir drabužių deriniai tiesiai iš Paryžiaus. Wow, atrodo labai įspūdingai.


Apie garstyčių spalvos paltą naujam rudens sezonui galvoju jau labai seniai, bet vis nesugalvoju kaip derinti jau su turimais drabužiais. Ačiū labai Arūnei už idėją, jos drabužių derinukas labai stilingas.


Be jokios abejonės, vieta nuotraukoms (fonas) labai svarbi, foto technikai mados blogeriai išleidžia kosmines sumas. Aš mana galima padaryti bet ką dėl tobulo kadro. Sandros įkvėpimas - gražios durys, raudonos detalės ir masyvūs papuošalai.




Kamilė jau pilnai spėjo pasiruošti rudens sezonui, jos šviesiai nude spalvos drabužių derinukas atrodo tobulai, o megztinis jau įrašytas į mano norų sąrašą.



Aš, kaip ir Gema, planuoju atostogas rugsėjio pabaigoje. Būtent tada ir kainos jau ne tokios didelės, saulė šviečia ne taip stipriai, turistų mažėja ir galima padaryti pačias gražiausias nuotraukas. Kokias kelionių kriptis rekomenduoja Gema skaitome jos bloge.


Erikos bloge skaitome apie naują Catrice kolekciją. Iš patirties žinau, kad būtent Catrice yra vienas iš populiariausių prekės ženklų Lietuvos rinkoje, kaina maža, o kokybė kartais būna verta dėmesio.


Aldėjos bloge skaitome apie naujo rudens/žiemos sezono makiažo tendencijas. Kuri tendencija arčiau manęs? Peach spalvos ir ryškūs akių pravedimai.


Nors Lush parduotuvės jau seniai nėra Lietuvoje, girdėjau, kad galima užsakyti internetu. Aš jau kurį laiką vis galvoju ką užsakyti, o kol kas skaitome Mildos atsiliepimą bloge apie Lush Dream cream.


Lietuviškos kosmetikos gamintojai nestovi vietoje ir siūlo savo pirkėjams vis naujas veido ir kūno priežiūros priemones. Ar verta pirkti? Skaitome bloge "Apie grožį"


Nashi Argan priemonės man labai labai patiko, tobulas purškiklis, šampūnas ir plaukų kaukė, apie aliejų aš jau nešneku. Girdėjau, kad rinkoje atsirado naujiena - Nashi argan plaukų terapija. Daugiau informacijos Cherry Days bloge.


Skaičiau labai daug gerų atsiliepimų apie Nouba matinius lūpų dažus. Gal jau atėjo laikas išbandyti ir įvertinti pačiai? Kokią spalvą noriu testuoti? Logiška, raudona.


Aš manau, kad ryškių atspalvių niekada nebūna per daug, ypač jeigu tai NYX. Labai gera kokybė, prieinama kaina ir nereali spalvų įvairovė.


Ir dar viena grožio dėžutė Salomėjos bloge. Pilnai tikiu, kad atsibodo, nes nieko naujo ir įdomaus. Taip, labai norėtųsi lietuviško varianto, tačiau rinkoje kol kas nieko gero nėra.


Maty Kay su džiaugsmu pristato naujienas, jos atrodo labai gražiai ir fainai, tačiau man jau nesinori kosmetikos iš katalogo, norisi profesionalios ir geros kokybės. Apie naujienas skaitome Viktorijos bloge, skaistalai atrodo labai žaismingai ir gundančiai.




Ketvirtadienio pabaigai tinginio receptas Sandros bloge. Nors milijoną kartų sau sakiau, nevalgyk desertų, noriu, noriu negaliu. 


Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė, o gal net dvi ;-)

Ačiū, kad skaitote,



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig