2017 m. rugpjūčio 17 d., ketvirtadienis

It's Skin Power 10 formula with Q10



Nežinau kaip, tačiau šiandien gavosi Korėjietiškos ir Azijietiškos kosmetikos atsiliepimų diena. Smagu, seniai norėjau grįžti būtent prie Azijietiškos kosmetikos apžvalgų, o It's Skin Power 10 formula serumus norėjau išbandyti labai labai seniai.











Mano nuomonė:

Apie It's Skin Power 10 formula aš svajojau labai seniai, mane viliojo spalvoti buteliukai. It's skin veido priežiūros linijoje labai daug įvairių serumų, pradedant nuo vitamino C, baigiant skirtais riebiai ir probleminiai odai. Nepatikėsite, kai užsakinėjau, šventai galvojau, kad užsakiau su vitaminu C, būtent toks buvo mano tikslas (norėjau odos švytėjimo efekto), net gavus serumą ne iš karto supratau, kad užsakiau su  Q10, juk buteliukai beveik vienodo atspalvio (vienas kiek geltonesnis, kitas oranžinis). Manau nereikia nusiminti, nes Q10 skirtas brandžiai odai, būtent tokiai kaip mano.
Noriu pasakyti, kad pastoviai lieku nustebinta Korėjietiškos kosmetikos kokybe, serumo buteliukas stiklinis, pipetė stiklinė ir labai kokybiška. Įpakavimas gauna iš manęs 10 balų iš 10 įmanomų. Minusas - sudėtis ir aprašymas Korėjietičių kalba, bet aš skaičiau ne vieną atsiliepimą, todėl tikiu, priemonė gera. Atidarome buteliuką ir matome serumą su oranžinės spalvos burbuliukais, kurie tirpsta nuo prisilietimo. Serumas nėra riebus, susigeria akimirksniu. Vasarą po serumo naudojimo kremas nėra būtinas, žiemą be kremo tikrai neapseičiau. Noriu pasakyti, kad serumas turi labai stiprų kvapą, todėl kam kvapai nepatinka, geriau nepirkti. Aš nesu jautri kvapams, todėl toks serumo aromatas man tik pliusas. 
Kelis žodžius noriu pasakyti apie poveikį: serumas gerai drėkina, neriebina odos ir nekemša porų, apie odos stangrinimą šnekėti manau nereikia, to aš tikrai nepastebėjau. Serumas labai lengvas ir gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad It's Skin Power 10 formula with Q10 geras veido rutinos papildymas, tačiau stebuklo nelaukite, wow efekto tikrai nėra.

Savo serumą užsakiau čia: www.loverte.com

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig