2017 m. rugpjūčio 17 d., ketvirtadienis

KOCOSTAR HOME SALON HAIR PACK MAITINANTI PLAUKŲ KAUKĖ PAŽEISTIEMS PLAUKAMS


Aš jau seniai sau sakiau, negali keisti plaukų priežiūros priemonių, todėl aš ir nekeičiu, tiesiog kartais paįvairinu plaukų priežiūra su kaukėmis ir skirtingais aliejais. Aš manau, būtent todėl mano plaukai labai gerai atsigavo ir jau siekia pečius. Korėjietiškos plaukų priežiūros priemonės tikrai stebina, šiandien jūsų dėmesiui vienkartinė KOCOSTAR HOME SALON HAIR PACK MAITINANTI PLAUKŲ KAUKĖ PAŽEISTIEMS PLAUKAMS.




Kocostar giliai veikianti maitinamoji ir glotninamoji plaukų priežiūros priemonė, kurios speciali technologija prilygsta grožio salonuose atliekamoms plaukų procedūroms. Ši kaukė giliai drėkina ir atkuria sausus bei pažeistus plaukus. Tai tikras grožio ritualas Jūsų plaukams, kuris padės Jums sutaupyti laiko ir pinigų bei padės išgauti šilko švelnumo plaukų įvaizdį vos per 15 minučių.




Mano nuomonė:

Noriu pasakyti, kad azijiečių plaukų priežiūros priemonės visiškai kitos, nei mūsų. Azijiečiai labai daug dėmesio skiria šaknų priežiūrai ir galvos skalpo drėkinimui. Jeigu mes savo vonioje turime kelias plaukų kaukes ir aliejus, azijiečių vonioje galima atrasti labai daug veiksmingų losjonų, kurie skirti galvos odos priežiūrai, plaukų augimo skatinimui ir t.t. Aš esu pirkusi šios losjonus, fui, kaip jie man nepatiko (dauguma losjonų turi labai stiprius alkoholio kvapus, riebina plaukus ir visiškai netinka mano galvos odai). Visai kas kitas reikalas azijietiškos plaukų kaukės, tai tikras atradimas. Dauguma vienkartinių kaukių skirta SOS plaukų priežiūrai, atgaivinti, maitinti, stimuliuoti augimą, suteikti žvilgesio, atstatyti ir t.t. Mano rankose KOCOSTAR kaukė, kuri skirta pažeistiems plaukams. Aš specialiai padariau ilgos sudėties nuotrauką, jeigu kam nors to reikia. Tiesa, kaukę su kepurė aš matau pirmą kartą. Kaip viskas veikia: oranžinės spalvos kepurė ištepta kauke viduje, reikia išplauti plaukus, užsidėti kepurę ir laikyti apie 20 minučių. Aš pradėjau žiūrėti filmą, todėl net nepastebėjau, kaip prabėgo 40 minučių. Rezultatas stulbinamas, plaukai švelnūs, slidūs, šukuojami labai lengvai. Pats svarbiausias dalykas, kurį aš norėjau pasakyti, po kaukės naudojimo plaukai atrodė nuostabiai 4 dienai, šaknys nesuriebalavo visiškai. Kažkoks stebuklas, nes aš plaunu plaukus kas antrą dieną, o čia 4 dienas vaizdas ant galvos mane tenkino. Aišku, kaupiamojo efekto nėra, po kito plovimo viskas buvo jau įprastai, bet kaukės efektas man labai patiko. Šį kartą labai gailiuosi, kad pasiėmiau tik vieną kaukę testavimui, nes jo kaina parduotuvėse apie 7 EUR, sakyčiau brangoka kaip vienam kartui.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig