2017 m. rugpjūčio 16 d., trečiadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP kviestinė vakarienė ir naujienos


Aš neapsakomai mėgstu kviestines vakarienes, tačiau šį kartą sumaišau datas. Garbės žodžio, jeigu ne Darja, tikrai neprisiminčiau, kad ketvirtadienį manęs laukia NYX PROFESSIONAL MAKEUP naujienos. Aš dievinu ryškius atspalvius, todėl tokio įvykio praleisti tikrai negalėjau.
Nėra jokios paslapties, kad aš jau prieš vakarienę mačiau latvių blogerių nuotraukas, mačiau naujienas, todėl vakarienės laukiau dvigubai labiau.
Labai smagu, kad gamintojo atstovai nuostabiai papuošė stalą, ant kiekvienos lėkštės mūsų kaukė ne tik naujieji NYX PROFESSIONAL MAKEUP kosmetikos priemonės, bet ir labai stilingas, bei fotogeniškas stalas. Teisingai, aš padariau labai daug nuotraukų....


Štai tokios naujienos laukia mūsų šį rudenį. Praėjo savaitė, tačiau aš spėjau išbandyti tik kelias priemones, tvirtos nuomonės kol kas neturiu, todėl įrašo pabaigoje papasakosiu apie patikusių naujienų grupes.













Štai ir naujienos, be rožinio apšvietimo ir daug blur'o nuotraukose. NYX PROFESSIONAL MAKEUP pristato labai daug naujienų, jos labai fainos, ryškios, kokybiškos ir prieinamos kiekvienam iš mūsų. 



Labiausiai man patiko (nes jau spėjau išbandyti) Contour Intuitive paletės. Didžiausią įspūdį padarė nuostabūs dviejų spalvų higlighteriai, jie panašus į mano turimus chromatic'us, todėl galiu pasakyti, meilė po pirmo panaudojimo. Paletėje labai pigmentuoti 6-šių atspalvių šešėliai ir skaistalai (kuriuos aš irgi naudoju vietoje šešėlių). Mano kolekcijoje dvi paletės, aš neapsakomai laiminga, nes vertinu daugiafunkcines priemones.


NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede mano favoritai, tai matiniai metaliniai lūpų blizgesiai. OMG, kokios tobulos spalvos. Kolekcijoje net 12 atspalvių, nuo šviesių nude ir auksinių, iki tamsiai bordo ir ryškiai violetinių. Logiška, kad mano rankose tamsiai rudas, bordo ir violetinis. Nieko nuostabaus, tiesa?


Naujos akių šešėlių paletės vertos nuodėmės. Paletėje 4 atspalviai ir  3 skirtingos tekstūros (matiniai, satininiai ir su blizgučiais). Negaliu pasakyti, kad labai apsidžiaugiau gavus tokius ryškius atspalvius, tačiau iš kitos pusės man vis trūksta spalvų, gal tai unikali proga? Aš manau kiekvienai dienai šešėliai tikrai netinka, tačiau ryškiems proginiams makiažams aš juos tikrai panaudosiu. Įdomu, ar galima su šešėliais daryti akių pravedimus? Manau tikrai išbandysiu ir papasakosiu savo bloge plačiau.


Štai tokios nuostabios naujienos laukia jūsų rudenį, rašome norų sąrašus ir skubame į parduotuvę. Iš savo pusės labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į paletes ir metalinius lūpų blizgius.

PR sample


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig