2017 m. rugpjūčio 16 d., trečiadienis

Smashbox ALWAYS ON GEL EYE LINER (akių pieštukas)


Jau norėjau rašyti "gero pirmadienio, mano brangieji", bet laiku susipratau, šiandien gi trečiadienis ir jau savaitės vidurys. Papildomos išeiginės labai blaško ir neleidžia normaliai suplanuoti darbų. Aš irgi laiku supratau, išeiginės skirtos šeimas ir reikia pailsėti, o ne sėdėti prie blogo rašymo pusę dienos, būtent todėl savaitgaliais dabar susimatysime vis mažiau. Aš  visai neseniai gavau Smashbox naujienas, pasirodo, jokios ten ne naujienos: matinį lūpų blizgesį ir šešėlių pagrindą jau spėjau aprašyti bloge, todėl kartotis nesiruošiu. Mano dėmesį patraukė ryškiai mėlynos spalvos gelinis akių pieštukas, apie jį šiandien iš pašnekėsime.








Always On Gel Eye Liner
Gelinis akių pieštukas
Besvoris, pigmento kupinas gelinis pieštukas tepamas ypač lengvai. Tyrime nustatyta, kad jis išlieka 24 valandas ir nenubyra bei netepa – net ir vandenyje. 10 įspūdingų ypač lengvai maišomų atspalvių – nuo elektrinės mėlynos iki šiltos rožinio aukso spalvos – formulė kelias sekundes po užtepimo ypač lengvai suliejama, taigi per optimalų laiką galite sukurti begalę išvaizdos variantų.
Kaina: 20,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt









Mano nuomonė:

Aš galiu pasakyti, kad pieštukus mėgstu labiau, nei akių pravedimus. Pieštuko pagalba nupiešti gražų ir tikslų akių pravedimą man sekasi kur kas geriau, nei plunksnele. Pradžioje aš labai nuvertinau ryškiai mėlyną pieštuko atspalvį, jis man pasirodė per ryškus. Logiška, šviesūs plaukai, ryškesnis kontūravimas ir mėlynas pieštukas - čeburekų pardavėjos įvaizdis. Pieštuko spalva labai ryški, tačiau be blizgučių, matinė ir atrodo labai gražiai, plius aš derinu pieštuko spalva prie tokios pat ryškios suknelės, nudažau lūpas matiniu nude atspalviu. Būtent toks makiažo variantas man labai patinka, kur pagrindinis akcentas - ryškiai pravestos akis. 
Smashbox gelinis pieštukas minkštas, brėžti linijas su juo labai lengva, o makiažas išsilaiko visą dieną. Tiesą, noriu pasakyti, kad pieštuką nuvalyti kiek sunkiau nei įprastai, reikia naudoti vandeniui atsparaus makiažo valymo priemones.
Ar man patiko pieštukas? Tikrai taip. Jis puikiai išsilaiko ir labai pigmentuotas. Noriu priminti, kad internetinėje parduotuvėje spalvos atrodo žymiai subtiliau, nei yra realybėje. 

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig