2017 m. rugsėjo 13 d., trečiadienis

Douglas MY GLOW PALETTE


Visai neseniai ir labai netikėtai gavau Douglas siuntinuką su naujos kolekcijos priemonėmis. Kiek aš supratau, kolekcija skirta 'glow' efektui išsaugoti, palaikyti ir sustiprinti. Lietuvoje saulės labai mažai, tai tegul nors skruostai spindi. Sutinkate? Šiandien jūsų dėmesiui švytėjimo suteikianti paletė veidui, kurią man labiau patiko naudoti vietoje akių šešėlių.









Mano nuomonė:

Pilnai sutinku, kad higlighetriai pagyvina veidą, nereikia bijoti švytėjimo. Logiška, veido švytėjimo efektas būna įvarus, nuo Kalėdų eglutės iki labai subtilaus ir prabangaus. Kaip neprašauti? Teisingai parinkti higlighetrio atspalvį. Koks tas idealusis atspalvis, kuris tinka absoliučiai visoms? Aš manau, kad tai švelniai rožinis, perlamutrinis atspalvis, be blizgučių ir didelio shimerio. Būtent rožinė spalva atgaivina ir suteikia veidui švelnumo, bei gyvybingumo. Douglas higlighterių paletėje jūsų pasirinkimui net du tobuli atspalviai: antrasis ir ketvirtasis. Antrasis su vos matomu geltonu tonu, o ketvirtasis tiesiog tobulai rožinis. Pirmas baltas atspalvis man kiek per ryškus, tačiau idealiai tinka vietoje šešėlių, paryškinti antakių liniją bei akių kamputį. Bronzinis atspalvis ne mano, aš net jeigu įdegčiau, jo naudoti negalėčiau, o ryškiai rožiniu galima kiek pagyvinti žandukus.
Šnekant apie kokybę, noriu pasakyti, kad higligteriai gana pigmentuoti ir išsilaiko visą dieną. Dėžutė nėra super kokybiška, plastmasinė. Labiausiai prajuokino labai mažas veidrodukas, nežinau kam jis reikalingas, geriau be jo.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai patiko spalvos, labai patiko pigmentacija ir galimybė naudoti vietoje akių šešėlių.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig