2018 m. birželio 17 d., sekmadienis

Douglas Moisturising Night Mask


Labas rytas, mano brangieji, sekmadienio rytas puikiai tinka blogo rašymui. Kai oras nuostabus, galima pasidaryti puodelį skanios kavos ir balkone mėgautis ramybe, tyla ir blogo rašymu. Kas gali būti geriau už veiklą, kuri patinka tau? Manau tikrai niekas, todėl labai rekomenduoju, kad darbas, arba bent hobis, neštų laimę ir džiaugsmą. Kaip ir žadėjau, noriu pabaigti savo pasakojimą apie gautas Douglas naujas veido priežiūros priemones, kurios labai labai patiko. Šiandien jūsų dėmesiui Douglas Hydrate Coconut Water mask.



Moisturising Night Mask
Drėkinamoji naktinė veido kaukė
Visa švelninamoji kokosų vandens galia – sudrėkintai ir atgaivintai odai. Švelnios konsistencijos priemonė apgaubia odą, grąžina jai švelnumą ir drėgmę.
1. Tepkite veidą, srities apie akis netepkite
2. Palaukite 15 minučių
3. Nuvalykite sausu vatos lapeliu, nenuplaukite




Mano nuomonė:

Naktinių kaukių vis daugėja mano lentynoje, tačiau Douglas Moisturising Night Mask negalima pavadinti visiškai nakčiai skirta kauke. Kodėl? Nes kokia naktinę kaukią reikia nuvalyti po 15 min? Logiška, kad reikėtų palikti visai nakčiai. Ne, ne, aš dariau taip, kaip rekomenduoja gamintojas, bet ne kančiai, o iš ryto. Rezultatas nuostabus, veido oda šilkinė, sudrėkinta ir labai atsigavusi. Labai patiko pats įpakavimas, nes bambukinis dangtelis priduoda šarmo. Logiška, tikėjausi kokosų aromato, tačiau jo visiškai nėra. Atidarius įpakavimą aš galvojau, kad mano rankose Dior Hydra Life drėkinamoji veido kaukė, nes aromatas identiškas. Douglas kaukės poveikis kiek silpnesnis, tačiau iš principo gana panašus. Vertinant kainą, prieinamumą, įpakavimą ir poveikį, galiu pasakyti, kad man labai labai patiko. Mano pasitikėjimas Douglas veido priežiūros priemonėmis vis auga, o dekoratyvine kosmetika vis mažėja, nes iš gautų testavimui priemonių nepatiko niekas, sorry, bet būna ir taip.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig