2018 m. birželio 19 d., antradienis

Meilė sau


Labukas, mano brangieji, vakar parašyti kažką bloge noras taip ir neatsirado. O gal normalaus darbo buvo tiek, kad aš spėjau atsigauti tik vakare. Taip jau yra, kad  blogo rašyti vakarais aš labai nemėgstu, ką padarysi, įpročiai. Pradėti šiandienos darbus nusprendžiau nuo drabužių derinuko ir pasakojimo apie savo kojas, o gal tiksliau apie tai, kad neverta koreguoti ir liekninti savo figūros nuotraukoms.


Dauguma su šypsena gali pasakyti, kad pasisiekė, genai, todėl ir kojos lieknos. Ne velnio ne genai ir ne photoshop, kas smagiausiai. Sveika mityba, aktyvus gyvenimo būdas ir meilė Senamiesčiui. Taip, jeigu yra galimybė eiti pėsčiomis arba važiuoti (neskaitant renginius, kai aukštakulniai spaudžia taip, kad norisi greičiau išgerti šampano arba tiesiog atsisėsti), aš pasirinksiu pėsčiomis. Aš užaugau Senamiestyje, žinau kiekvieną kampa ir visus slaptus kiemelius, todėl vietoje sporto dažniausiai einu pėsčiomis. Po Turkijos prisivalgymo jau sakau, kad iš Santariškių iki Senamiesčio eisiu pėsčiomis.
Ką aš noriu pasakyti, kad aš kovoju su problema, o ne sprendžiu ja su photoshop'o pagalba. Juk viskas labai lengva, vienas du ir tavo figūra jau atrodo kitaip. Aš galima save slėpti labai ilgai? Aš taip nemanau, viskas pasimato greitai, ateini į renginius ir visi žino kaip tu atrodai realiai. Labai rekomendoju apsilankyti sporto salėje, sveikai maitintis ir daugiau judėti, o dar svarbiau, kad jūsų viduje atsirastų meilė sau, tada ir nuotraukų koreguoti nereikės.









Suknelė - See by Chloe
Rankinė - Furla
Avalynė - Jimmy Choo
Akiniai - Michael Kors

Nuotraukos - Sandra (www.kurmanoraktai.lt)









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig