2018 m. liepos 24 d., antradienis

"Išreikšk save"


Seniai mes su Jumis nešnekėjome apie madą. Tiesa, šnekėti nėra apie ką, mes su Sandra jau beveik nevažiuojame kiekvieną savaitgalį fotografuoti drabužių derinių. Oh, kaip aš pasiilgau mūsų savaitgalių, Sandra, jeigu tu mane girdi ir dabar skaitai šį įrašą, savaitgalį kviečiu tave kavos į miestą su fotoaparatu. 




Šį derinuką mes įamžinome su Darja Rygoje. NYX vakarėlio dress code skambėjo "Išreikšk save", teko ilgai galvoti kaip tinkamai apsirengti. Juokas, juokais, tačiau po mano drabužinės trasnpormacijos (anksčiau pirkdavau drąsesnius ir kiek crazy drabužius, o dabar jų vietą užėmė klasikiniai drabužiai ir garsūs brandai) sunku buvo atrasti ryškius atspalvius arba neįprasto stiliaus drabužius, kurių reikalavo organizatoriai. Logiška, į tokį vakarėlį nevažiuosi su klasikine suknele arba juodu švarku, niekas ten nesupras ir neįvertins. ;-) Ką sugalvojau aš? Ryškesnis makiažas ir Missoni suknelė, kas gali būti geriau. Iš kitos, praktiškosios pusės, Missoni suknelės užima stebuklingai mažai vietos, nepraranda formos, jų nereikia lyginti. Vežtis kelių lagaminų su savimi į Rygą vienai dienai tikrai nenorėjau, todėl savo pasirinkimu likau labai patenkinta. Aišku, nebuvau aš ryškiausia vakaro žvaigždė, bet lygintis su šio brando ambasadorėmis sunku, patikėkite, bet aš likau savimi, aš suderinau makiažą, street style ir madą, o tai man buvo kur kas svarbiau.

PS. jeigu galvojate, kokias nesąmones apie Missoni aš šneku, jos kainuoja labai brangiai, labai rekomenduoju vintažines parduotuves, drabužių forumus ir vinted.lt. Mano lobis - 7 suknelės, kurios kainavo ne tiek ir brangiai, todėl kas ieško, tas randa.









Suknelė - Missoni
Striukė - D&G
Rankinė - Furla
Avalynė - Public Desire







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig