2018 m. liepos 24 d., antradienis

Urban Decay Born to run


Labas rytas, mano brangieji, Dievinu savo darbą vien todėl, kad jis leidžia man išbandyti tobulas naujienas pirmai. Apie Urban Decay Born to run paletę girdėjau jau seniai, norėjau jos nuo tos minutės, kai pamačiau pirmas realias nuotraukas, pagaliau, pagaliau šis stebuklas mano rankose.














Mano nuomonė:

Koks šios paletės pliusas? Čia yra beveik visi įmanomi atspalviai, tobula pigmentacija ir nuostabi kokybė. Įpakavimas labai tvirtas, gamintojas pasirūpino funkcionaliu panoraminiu veidrodžiu. Pirma eilė bazinių spalvų leidžia sukurti dieninius neryškius makiažus arba atrasti pereinamuosius atspalvius darant bet kokio ryškumo proginius makiažus. Spalvos, kurios iš karto patraukė mano dėmesį -Hell Ride ir WildHeart. Svajojau apie bortinių atspalvių proginį makiažą, ačiū Laurai, ji išpildė mano svajonę Rygoje. Matiniai ir ryškūs atspalviai nebyra ir atrodo tobulai visą dieną (tiesa, aš naudoju UD akių makiažo pagrindą).
Aš paletę turiu jau geras dvi savaites, naudoju kiekvieną dieną, nes negaliu atsižiūrėti ir atsidžiaugti. Kiekvieną dieną mano makiažo variantas ypatingas ir vis kitoks, nes paletė turi tiek galimybių, kad net sunku įsivaizduoti Ar rekomenduoju? OMG, tikrai taip, bėgame į parduotuvę, nes pasakysiu nuoširdžiai, tai viena iš mano mėgstamiausių ir tobuliausių palečių EVER.


PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig