2018 m. liepos 16 d., pirmadienis

SLOW beachwear fashion show


Gero pirmadienio, mano brangieji, praeitą savaitę aš vėl važiavau į Rygą, šį kartą tai buvo nuostabių SLOW beachwear maudymukų pristatymas. SLOW beachwear man nėra naujiena, tai labai gerai žinomas maudymukų Latvijos brandas, kur maudymukus galima rasti tiek konceptualinėje Bold parduotuvėje, tiek Stockmann. Žinote, kas yra svarbiausiai, SLOW beachwear formuoja figūrą, o tai net man labai labai svarbu.



Atrasti tinkamą maudymuką yra be galo sunku. Mano drabužinėje yra kelių rūšių maudymukai: nuotraukoms (žinote, tos tobulos Instagraminės nuotraukos, kur kūnas atrodo nuostabiai, maudymukas pilnai dengia visus trūkumus ir paryškina privalumus, tačiau vargu, ar jis tinkamas deginimuisi), deginimuisi (ehhhhhh, na būkime galu gale realistais, aš stengiuosi degintis tik su apatine maudymuko dalimi, niekas nenori baltu linijų ties dekolte zonos, o eiti į soliariumą po atostogų ir lyginti kūno spalvą noro visai nėra), pliažo žaidimams ir maudynėms (gerai priglundantys maudymukai su labai patogia didele apatine dalimi).  Aritmetika labai paprasta, vežuosi su savimi atostogauti 4-5 maudymukus, nes kitaip nu niekaip. 
SLOW beachwear siūlo nuostabaus dizaino ir grožio maudymukus, pasakysiu nuoširdžiai, nes savo juodos spalvos maudymuką Merlyn aš jau gavau, jie labai patogūs, puikiai priglunda prie kūno, formuoja figūrą ir išskirtinai atrodo. Modelių yra įvairiausių, todėl manau kiekvienas galės išsirinkti drąsiai, o jų kokybė sako pati už save, vienu žodžiu, labai rekomenduoju.
Maudymukų ieškome https://slowbeachwear.com , o Klaipėdoje butike KOPA.

Siūlau apžiūrėti naujos kolekcijos maudymukų modelius ir pradžiuginti save nauju maudymuku....











Ačiū labai už nuostabų vakarą Rygoje, man labai patiko parinkta vieta, nuostabūs maudymukų modeliai ir vakaro atmosfera. Merginos, nuoširdžiai rekomenduoju, gamintojai sakė, kad naujos Lines ir Couture kolekcijos pasirodys internetinėje parduotuvėje jau netrukus. Kaip su dydžiais? Mano maudymuko dydis M, lentelėje labai paprasta surasti tinkamą dydį, tačiau rekomenduoju imti kiek didesnį variantą, nes medžiaga nėra super tampri ir puikiai formuoja figūrą.

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig