2018 m. liepos 13 d., penktadienis

Urban Decay Backtalk


Labas rytas, mano brangieji, aš grįžau po Rygos gastrolių ir mados pristatymų namo. Penktadienį atėjo suvokimas, kad būtų visai nieko parašyti kažką gero bloge, o apie ką? Logiška, kad apie meilė iš pirmo žvilgsnio, o tiksliau apie Urban Decay Backtalk paletę. 












Mano nuomonė:

UD paletės mano 'must have'. Kartais gamintojau sugeba pataikyti tiesiai į mano norų dešimtuką. Na taip, puikiai suvokiu, kad kiekvieno iš mūsų norų dešimtukai visiškai skirtingi. 
Aš labai seniai mačiau šias paletes parduotuvėse, norėjau išbandyti, bet pagaliau gavau savo PR samples. Atidarius dėžutę klykiau iš džiaugsmo, taip jau labai seniai buvo. Rožinės spalvos man labai patinka, labai seniai turiu rožinių atspalvių naked paletę, ją naudoju nedažnai, net nežinau kodėl. O čia spalvos ryškios ir labai trendinės, skaistalai ir higlighteriai. PMG, kiek džiaugsmo. Tikriausiai sakyti nereikia, kad paletės kokybė labai aukšta. Nors ji pagaminta iš kartono, tarnaus tikrai ilgai, o veidrodis, tik pagalvokite, su magnetu. Keliaujant arba darant makiažą kartais norisi tiesiog veidrodžio, prašom.... 
Urban Decay Backtalk paletės spalvos labai pigmentuotos, aš akių makiažą darau naudojant UD akių makiažo pagrindą, taip padarytas makiažas išsilaiko iki pat vakaro.
Pasakysiu nuoširdžiai, šį paletė mano meilė, atspalviai tinka padaryti bet kokio sunkumo makiažą, nuo lengvo dieninio iki vakarinio. Šešėliai nebyra, puikiai išsilaiko ir fantastiškai atrodo, o skaistalai, OMG, kokio tobulumo skaistalai ir higlighteriai. Vienu žodžiu, labai rekomenduoju, naujienos ieškome Drogas parduotuvėje. O aš šiandien labai noriu padaryti naujos UD Burn To Run paletės nuotraukas ir papasakoti apie ją kiek daugiau Jums.

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig