2018 m. rugpjūčio 31 d., penktadienis

„10-Day Detox Kit“ rezultatas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien paskutinė vasaros diena, kaip bebūtų gaila, bet vasara pasibaigė. Gal jau pats laikas pradėti ruoštis naujam rudens sezonui, o taip pat pradėti „10-Day Detox Kit“  programą? Tikiuosi mano nuomonė ir patarimai bus įdomūs ir naudingi.






Mano nuomonė:

Aš jau pasakojau savo bloge kodėl nusprendžiau pradėti „10-Day Detox Kit“ programą, kartotis visiškai nesinori, nes šiandien šnekėsime apie rezultatus. 
Vakar kaip tik pasibaigė mano dešimties dienų kursas ir jau galima aptarti tiek savijautą, tiek pasikeitimus.
Pradėsiu nuo Detox vartojimo, man buvo kiek sunku pradžioje gerti Detox tabletes, laukti pusę valandos ir tik tada valgyti. Toks aš jau žmogus, valgyti norisi rytais. Aš atradau galimybę išgėrus tabletes eiti pasidažyti ir sušukuoti plaukus, o tada jau pusryčiauti. Ką noriu pasakyti, prie viskuo galima prisiderinti, svarbu noras. Daugiau jokių problemų nebuvo, juolab, kad Detox reikėjo vartoti tik du kartus per dieną (rytais ir vėlai vakare), todėl problemų tikrai neatsirado.
Pirmos kelios dienos po „10-Day Detox Kit“ kažkur dingo įtampa ir stresas, viskas buvo taip lengvai, kad nemalonių ir kiek sunkesnių susitikimų aš net nepastebėdavau. Aš miegojau kaip kūdikis, per naktį net neatsikeldavau. Energijos buvo mažoka, valgyti norėjosi labai labai, bet kurso aš nemečiau.
Po kelių dienų aš jau supratau, kad mano rankos pačios rašo laiškus gamintojams, aš atsikeldavau anksčiausiai ir spėdavau padaryti visus darbus, kur matyta, kad aš siurbčiau namus 6 valandą ryto (labai atsiprašau kaimynų), eičiau pasivaikščioti vakarais, daryčiau tiek nuotraukų ir organizuodavau tiek susitikimų su klientais ir užsakovais. Vienu žodžiu, veikia, pritariu.
Veido oda pas mane ir tai labai geros būklės, bet paakių ratilai vizualiai tapo mažesni, nes miegu gerai, vaikštau daug ir maitintis pradėjau kur kas sveikiau, nei įprastai.
Ar aš numečiau svorio? Ne, priaugau vieną kilogramą, tikriausiai tai streso sumažėjimas. Kiekvieną savaitę einu į treniruotes, todėl galima tikėtis, kad svoris greitai dar sumažės, todėl visiškai nepergyvenu dėl to.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, kad rezultatas man labai patiko, nors tikėjausi tik svorio mažinimo, dingo įtampa ir stresas, miegu labai gerai, atsirado energijos ir noro nuversti kalnus. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, manau tai tikrai ne paskutinis mano „10-Day Detox Kit“ kursas.

PR sample
Reklama








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig