2018 m. rugpjūčio 30 d., ketvirtadienis

Lancome Cils Booster XL ir Hypnôse Mascara


Lancome ir YSl blakstienų tušai vieni iš mėgstamiausių mano kosmetinėje, jie suteikia blakstienos tokį wow efektą, kad verti kiekvieno sumokėto cento. Dabar suprantate, kodėl aš taip apsidžiaugiau gavus Lancome Hypnose klasikinį variantą.




Hypnôse Mascara 
Tankinamasis blakstienų tušas
 Ikoniškas apimties suteikianti blakstienų tušas atgyja su nauja prabangesne pakuote. Hypnôse blakstienų tušas įgalina jus susikurti tokias blakstienas, kokių visuomet norėjote, dėka itin lengvos tekstūros.
 Unikalus aplikatorius
Unikalus patentuotas šepetėlis su 1000 šerelių. Idealus sprendimas siekianti sukurti norimą blakstienų apimtį nuo šaknų iki galiukų.
Nauja produkto pakuotė
Siauresnis ir moteriškesnis siluetas. 
Nepakeista formulė
SoftSculpt™ formulė, paremta unikalia technologija iš plaukų priežūros, praturtinta vitaminu B5, kuris stiprina ir apsaugo blakstienas. Tušas apgaubia kiekvieną blakstieną potėpių metu. 






Mano nuomonė:

Aš kartais vis galvoju, ar būtina sakyti nuomonę, jeigu ir taip matome iš nuotraukos, kad rezultatas yra tobulas? Mano blakstienos ilgos ir gražios, jas sugadinti negali nei vienas tušas, tačiau ir paryškinti ilgį, bei suteikti masės prie blakstienų augimo linijos, sutikime, gali ne kiekvienas. Reikia rinktis ir ieškoti tinkamo variantų, kas būna sunku, nes nešiojant kontaktinius spalvotus lęšius reikia pagalvoti ir apie akis. Vienu žodžiu, iš visų anksčiau bandytų, labiausiai pasitikiu Lancoem ir YSL siūlomais variantais, mano galvoje jau susiformavo nuomonė, kad rezultatas bus tobulas. Šį kartą nuojautą manęs irgi nepagavo. Klasikinis Hypnose  variantas man labai patiko (aš nepaminu, aš esu bandžiusi Hypnose versijas), net nenaudojant bazės, mano blakstienos atrodo tiesiog tobulai, o kartu su bazė jos iki dangaus. Tušas idealiai paryškina kiekvieną blakstieną, suteikia apimties ir prailgina. Mano blakstienos riestos, ypatingai juodos ir ilgos. Rekomenduoju? Tikrai taip, kas kas, o blakstienų tušas, kaip ir veido pagrindas, turi būti tobulas.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig