2018 m. rugpjūčio 30 d., ketvirtadienis

Kiehl's CC Cream SPF 50 PA+++ Anti-pollution


Labas rytas, mano brangieji, vasara jau eina į pabaigą, o aš pasakoju apie veido priežiūros priemones su SPF filtru. Kartais gamintojas nepagalvoja savo PR priemonių siuntimą, nes man nuoširdžiai praverstų šitas stebuklas kelionėje, kuri buvo vasaros pradžioje. Iš kitos pusės, rudenį (o visi puikiai žinome, ruduo yra geriausias rūgštinių procedūrų metas) tokie kremai irgi labai praverčia, nes saulės spinduliai gana aktyvūs.









Mano nuomonė:

Kaip teigia gamintojas, CC kremas labai lengvos ir nesvarios konsistencijos, tinka visų tipų odai, nesukelia alergijos, puikiai drėkina, suteikia glotnumo ir švelnumo odai, o taip pat atgaivina ir atstato drėgmės balansą. Skamba tobulai, nes vasarą (o tokius kremus aš dažniausiai naudoju per keliones), po įdegio, veido oda tampa sausa ir labai sudirgusi. Labai reikia priemonės kuri ir drėkintų ir atstatytų ir suteiktų spalvos. Kremas siūlomas dviejų atspalvių, mano spalva šviesiausia, tačiau ant mano odos atrodo tobulai gerai. Noriu perspėti visus, kad tai tiesiog kremas su labai švelniu atspalviu, jokio maskavimo arba labai rimto vaizdo ant veido, būtent todėl man labiausiai patinka sumaišyti jį su Glow Hydrator ir džiaugtis spindinčios odos efektu, kuris idealiai paryškina įdegį.
Kaip aš jau sakiau pačioje pradžioje, aš suplanavau kelias rūgštines veido procedūras ir plaukų šalinimą lazeriu, po tokių dalykų priemonės su SPF filtru yra būtinumas, todėl šis kremas ilgai gyvens mano kosmetinėje, ačiū Kiehl's atstovams už dovaną ir galimybę testuoti visas naujienas.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig