2018 m. rugsėjo 16 d., sekmadienis

ESTÉE LAUDER Pure Color Love Liquid Lip Gloss


Labai jau seniai ESTÉE LAUDER Pure Color Love Liquid Lip Gloss guli mano kosmetikos stalčiuje. Kodėl? Nes nelabai patinka nei spalvos, nei tekstūros. Jeigu jau šiandien šnekame apie tai, kas nepatiko ir netiko, turime aptarti ir juos.




Pure Color Love Matte and Shine Liquid Lip
Skysti  lūpų dažai
Drąsus. Vibruojantis. Prabangus. Dar niekada taip nebuvo linksma žaisti spalvomis. Ateik ir išbandyk naujas tekstūras bei spalvas, kurios nuostabiai maišosi tarpusavyje. Vanilės skonio, spalvos išlieka iki keturių valandų.
Šio sezono naujiena, įsimylėk į spalvas, tekstūras, įvaizdžius – išbandyk vieną ar sumaišyk du tarpusavyje. Būk stilinga.







Mano nuomonė:

Estee Lauder lūpų dažai ir blizgesiai mano favoritai, matiniai lūpų dažai man tiko ir patiko be galo ir krašto, o nude spalvos vinilo tekstūros lūpų blizgesys buvo pirktas N kartų, nors panašių atspalvių turiu ne vieną. Dabar įsivaizduojate, kaip apsidžiaugiau gavus naujienas testavimui. Estee Lauder kolekcijos labai didelės, visos gauname labai skirtingas tekstūras ir skirtingus atspalvius, bet šį kartą man nepasisiekė. Kaip sako gamintojas, blizgesiai yra kelių tekstūrų (matiniai ir blizgūs), spalvų ant jų nebuvo, todėl man atspėti labai sunku. Tarkime gautas raudonas buvo matinis, spalva tobula, man atrodo tai Vivved Red atspalvis, bet galiu klysti. Atrodo ir spalva 'mano' ir tekstūra matinė, bet man visiškai nepatiko. Tekstūra nėra matinė, ten savotiški putėsiai, kurie migruoja nuo lūpų iki žandų ir smakro. Fui, nemėgstu aš tokių dalykų ir manau matinėms lūpų dažams to daryti neleistina, todėl raudonas po kelių pabandymų buvo nurašytas iškarto. Ryškiai rožinis buvo tobulas vasarą, spalva labai graži ir sultinga, tik tekstūra lipni, spalva dengiasi nelygiai ir plaukai limpa prie lūpų. Nereikia sakyti, kad nuvaliau šį šedevrą nuo lūpų po kelių sekundžių? Vienintelis shine rožiniai-baltas man labai labai patiko tiek savo spalva, tiek tekstūra, tiek vaniliniu skoniu. Negaliu nepaminėti ir tobulai patogiu aplikatorių, kurie leidžia nudažyti lūpas labai lygiai ir gražiai, tačiau su tekstūromis reikia kažką daryti, nes rekomenduoti pirkti negaliu, nuoširdžiai negaliu, kol kas pataupom pinigus.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig