2018 m. rugsėjo 14 d., penktadienis

Maybelline Master Prime makiažo bazės


Man atrodo, apart L'oreal ir Maybelline naujienas atsiliepimų apie nieką nerašau. Naujienų tiek daug, jos prieinamos savo kaina ir pasiekiamu visiems, kokybė gera, todėl man, ištikimai liukso mylėtojai, bandyti įdomu. Vakar atnešiau dar visą maišą naujienų, todėl reikia sukti greičiau su priemonėmis, kurios gana ilgą laiką jau gyvena mano kosmetinėje, šiandien pasakojimas apie makiažo pagrindus iš Maybelline.



Master Prime makiažo bazės - tobulai atrodanti oda akimirksniu? Nuo šiol tai įmanoma! Išbandyk poras vizualiai mažinančią ir odą drėkinančią makiažo bazes, su kuriomis tavo makiažas atrodys tiesiog nepriekaištingai ir išliks tobulas ilgiau!




Mano nuomonė:

Man atrodo, kad visi jau puikiai įsisavinome, kad pats svarbiausias dalykas darant makiažą, veido ir veido odos paruošimas, todėl praimeriai ir makiažo pagrindai tapo būtinumu. Jeigu anksčiau labai drąsiai praleisdavau šį ganą svarbų žingsnį, dabar makiažo pagrindai gyvena mano kosmetinėje ir naudojami pastoviai. Aš negaliu pasakyti, koks yra geriausias, nes viskas priklauso nuo nuotaikos, kartais labai norisi glow efekto, kartais veidas reikalauja drėkinimo, o kartais, oras reikalauja matiškumo ir patvarumo, nes nuo karščio bėga bet kokia naudojama pudra. Prieš kelias savaites mano rankose atsidūrė Maybelline makiažo pagrindai, stikas maskuojantis poras man netiko ir nepatiko, Smashbox šitoje vietoje geriausias ir geriausių.
Šiandien nusprendžiau labai trumpai aptarti kitus du variantus. Labiausiai patiko drėkinamasis makiažo pagrindas, jis neriebina veido, makiažas (kas galėtų pagalvoti) išsilaiko žymiai ilgiau, oda sudrėkinta ir nešerpėtuoja, o matiniai makiažo pagrindai tepasi lyg veido oda būtų šilkinė. Tai nuostabiausias atradimas - drėkinamasis makiažo pagrindas kartu su gana stipriai maskuojančia kreminė pudra su matiniu užbaigimu. Jokio sunkumo ant veido, jokių raukšlių mimikos zonoje, jokių ssausų vietų nosies zonoje. Labai rekomėnduoju išbandyti būtent šį duetą. Poras maskuojantis kremas nelabai veiksmingas, mano poros gana didelės, paslėpti jas sunku, tačiau pagrindo konsistencija nėra super silikoninė, porų nekemša ir nesukelia alergijos ir spuogų atsiradimo, kas irgi gerai. negaliu pasakyti, ar šitas pagrindas prailgina makiažo gyvavimo laiką, tačiau mažas poras jis tikrai užmaskuoja ir veido reljefas atrodo lygiau.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad mano favoritu tapo drėkinamasis makiažo pagrindas, labai rekomenduoju išbandyti.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig