2018 m. rugsėjo 21 d., penktadienis

Vita Liberata pHenomenal 2 - 3 Week Self Tan Mousse - Savaiminio įdegio putos, išliekančios iki 2-3 savaičių


Sveiki, mano brangieji, žiūriu pro langą ir suprantu, kad vasara vis nesiruošia trauktis, o tai reiškia vieną - sijonų sezonas dar nepasibaigė. Nežinau kaip pas Jus, bet mano įdegis nusiplovė jau labai labai seniai, todėl mane gelbsti Vita Liberata priemones. Šiandien pašnekėsime apie savaimio įdegio putas.



Itin greit džiūstančios, lengvai tepamos, šviesios savaiminio įdegio putos. Technologija pHenO2 leidžia įdegiui ilgiau išlikti. Natūralaus įdegio rezultatas matomas iškart, atsiskleidžia per 4-8 valandas ir išlieka 2-3 savaites.
Išskirtinės savybės:
  • Odour Remove™ technologijos dėka putos yra bekvapės.
  • Moisture Locking sistema užtikrina 72 valandų odos drėkinimą
  • Sertifikuoti ekologiški augaliniai ekstraktai
  • Eco-sertifikuota aktyvioji įdegio medžiaga (DHA)
Ekstraktai:
  • Agurkų – palaiko drėkinimą, gaivina odą
  • Hamamelio – turi antioksidacinių savybių
  • Papajos – gerina tonusą ir odos struktūrą
  • Tikrojo alijošiaus - drėkina, ramina, suteikia gaivinamąjį poveikį






Mano nuomonė:

Aš puikiai žinau, kad mano pėdkelnių sezonas ateis dar negreitai. Logiška, aš noriu prie sijono arba suknelės tiesiog tobulų aukstakulnių ir gražaus įdegio, viskas. Ką daryti, jeigu atostogos buvo vasaros pradžioje ir įdegis jau nusiplovė seniausiai? Naudoti savaimio įdegio priemones. Aš jums pasakysiu dar daugiau, ilgą laiką dirbau restoranų versle, mano kojos mėlynos nuo venų, todėl naudoti tokias priemones man yra būtinumas ir problemų sprendimas, nes vizualiai venų ir žvaigždučių nesimato.
Apie Vita Liberata priemones bloge rašiau seniai, turėjau Marula aliejų. Jis geras, tobulai suteikia įdegio efektą, tačiau dažo drabužius. Anksčiau, kai suknelės kaina nebuvo super didelė, nebuvo ir gaila, bet dabar perku kokybiškus drabužius, todėl nenoriu jų nedažyti. Mano naujas atradimas - savaimio įdegio putos. Pasakysiu nuoširdžiai, putos man nepatikdavo niekada, nes jos tepasi nelygiai ir lipnios tekstūros. Vita Liberata mane nustebino tiek savo kokybe, tiek rezultatu. Putos labai lengvos, fantastiškai greitai suveikia, mažiausiai tepa drabužius (baltos suknelės dėvėti vistiek nerekomenduoju) ir įdegis išsilieka apie kelias savaites. Matote, kokios tamsiai rudos mano kojos? Tai po dviejų putų panaudojimų. Nepamirštame ir kempinės, nes nieko nėra baisiau už įdegį dryžiais arba per stipriai įdegusias rankas, delnus ir pirštus.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad geros priemones pigiai nekainuoja, todėl kartais verta sumokėti daugiau ir gauti tobulą efektą. Vita Liberata putos iš tos kategorijos, kur kaina atitinka rezultatą.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig