2018 m. lapkričio 9 d., penktadienis

GOSH CONTOUR'N STROBE KIT veido modeliavimo paletė


Labas rytas, brangieji, jau matau iš statistikos ir blogo peržiūrų, kad labai džiaugiatės tuo, kad aš pagaliau grįžau pilnu pajėgumu su savo atsiliepimais. Būtent todėl šiandien atsikeliau anksčiausiai ir paruošiau prie kavos kelis įrašus. Pradėsime nuo Gosh kontūravimo paletės, kurią naudoju kiekvienos dienos makiažui, nes norisi natūralaus ir neryškaus kontūravimo efekto ant veido.





GOSH COPENHAGEN tai jauna ir naujoviška kosmetikos, kūno priežiūros priemonių ir kvepalų įmonė įsikūrusi Danijoje. Plataus asortimento dėka kiekvienas vartotojas gali rasti tai ko jam reikia, kas jam geriausiai tinka. Produktai sukurti naudojant naujausias technologijas ir žinias. Organizacija yra pasiryžusi užtikrinti klientams madingus, aukštos kokybės produktus prieinamomis kainomis.

Išryškinkite skruostikaulius, vizualiai pakoreguokite nosies ir veido formą - dabar tai paprasta! GOSH CONTOUR'N STROBE KIT veido modeliavimo paletę sudaro: 2 rusvi kreminės pudros atspalviai, pusiau matiniai skaistalai, švytėjimo odai suteikianti priemonė. Šių priemonių tekstūra yra kreminė ir minkšta, todėl priemones lengva tepti ir maišyti. Veido modeliavimo paletė paryškina veido bruožus ir paslepia trūkumus bei padeda sukurti tobulą makiažą.





Mano nuomonė:

Gosh siūlo savo klientams gana aukštos kokybės kosmetiką, vertinant tai, kad naujienos netestuojamos su gyvūnais, sudėtis gana gera, o pigmentacija stipri, norisi pasakyti, kad sustoti prie Gosh stendų tikrai verta. Po naujienų pristatymo aš gavau gana daug skirtingų kosmetikos priemonių testavimui, iš visų išsirinkau tik kontūravimo paletę. Kreminė pudra bus per šviesi, maskuoklis tamsiausias paletėje, tušas jau seniai išbandytas, o paletė atrodė labai gundančiai.
Išbandžius pirmą kartą supratau, kad efektas ant veido labai subtilus ir tinka dieniniam makiažui. Taip, ryškaus kontūravimo mada jau seniai paliko savo pozicijas' rinkoje, tačiau niekas nenori ir neplanuoja atsisakyti skruostų. Paletėje keturi atspalviai, du bronzantai be ryškaus oranžinio atspalvio, higlighteris ir skaistalai. Efektas ant veido gaunasi labai natūralus, todėl nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti jeigu jūsų veido oda labai šviesi, dievinate natūralų efektą arba veido kontūravimas jums vis dar naujiena ir ranka nemoka teisingai atlikti visų žingsnių.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig