2018 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

PIXI by petra MatteLast Liquid Lip


Aš jau ne vieną kartą rodžiau matinius PIXI by petra skystus lūpų dažus savo Instagram Stores, be jokios abejones, jie naudojami mano makiažams dažniausiai. Iš vienos pusės, aš esu ištikima matinių lūpų dažų gerbėja, iš kitos - mane pakerėjo tiek įpakavimas, tiek spalvos, tiek kokybė. Šiandien pasistengsiu papasakoti apie visą liniją plačiau, nors ką plačiau, tobulisssimo ir daugiau nėra ką šnekėti.














Mano nuomonė:

Labai gaila, kad Pixi nėra Lietuvos rinkoje, nes tiek veido priežiūros priemonės, tiek išbandytų matiniai lūpų dažai man patiko. Skystųjų lūpų dažų atspalviai, ypač nude, tiks visiems be išimties, ryškios spalvos gražios ir sultingos, išsilaiko ant lūpų beveik visą dieną. Aplikatorius leidžia nudažyti lūpas labai tksliai, o lūpų dažū formulė nesausina lūpų, nei turi nuostabų apelsinų sulčių aromatą.
Tai būtų tiek, jeigu aš savo dovanų dėžėje neatrasčiau buteliukų su pigmentais, kuriuos galima maišyti tarpusavyje ir gauti naujus atspalvius. Vieną vakarą aš taip užsižaidžiau, kad dabar turiu lūpų dažus prie visų turimų rankinių. Juokingai skamba, tačiau tai yra tiesa, kartais sunku surasti sau tinkamą nude arba raudoną spalvą, o čia viskas vienas du. 
Ar rekomenduoju? Aš manau, tokio klausimo net neturi būti, tikrai taip, nes ant lūpų šitie matiniai lūpų blizgiai atrodo labai labai gerai.

PR sample







SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig